Poppen Dancebar overlever trods nedrivning

Chris Risager (t.v) og Mohammad Al-Wasiti (t.h) er allerede nu i gang med at undersøge mulighederne for at køre Poppen Dancebar videre. Arkivfoto: Søren Nørgaard.

Poppen Dancebar overlever trods nedrivning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poppen Dancebar har ingen planer om at lukke, selvom bygningen, hvor den har til huse, skal rives ned og laves til et ferieboligprojekt

Søndervig: Mohammad Al-Wasiti og Chris Risager valgte i 2015 at åbne Poppen Dancebar på Lodbergsvej 38 i Søndervig. Bygningerne havde tidligere huset det populære Diskotek Brændingen, som valgte at lukke i 2009.

Ambitionen hos Mohammad og Chris var at skabe et samlingspunkt for ungdommen i Ringkøbing-Skjern Kommune, og det er de seneste år lykkedes.

- Det er kun blevet bedre år for år, siger dansebar-ejer Mohammad.

"Hvad gør vi nu?"

Men i sidste uge kom det frem, at bygningerne på Lodbergsvej 38 i Søndervig skal rives ned til nytår. Nyheden ærgrer Mohammad, men samtidig har han hele tiden vidst, at det på et tidspunkt kunne blive et tema.

- Vi har hele tiden været bekendt med, at bygningerne en dag kunne blive solgt eller skulle rives ned, men derfor er det stadig ærgerligt, siger han.

Ærgrelsen er ikke kun stor hos dansebar-ejeren. Også blandt de unge i lokalområdet er der stor ærgrelse over udsigten til, at Poppen Dancebar skal lukke om et halvt år.

- Til Rock i Ringkøbing i weekenden var der mange som sagde til mig, at det var forfærdeligt, og hvad skulle vi nu gøre? De mener heller ikke, at vi kan undvære et diskotek, hvor folk kan mødes og hygge sig, siger han og tilføjer:

- Det bekræfter mig kun i, at det, vi har fået op at køre, er det rigtige.

Flytter adresse

På grund af den store opbakning som Mohammad Al-Wasiti og Chris Risager har mødt den seneste uge, har de heller ikke planer om at kaste håndklædet i ringen og lukke Poppen Dancebar.

- Vi har et koncept, som ikke gør os afhængige af en bestemt location. Vi vil sagtens kunne flytte Poppen til en ny adresse og det har vi også planer om, lyder det stålfast fra ejeren.

Allerede nu er de to ejere i gang med at undersøge mulighederne for at flytte til en ny adresse.

- Vi siger til folk, at vi flytter til en ny adresse. Vi er i fuld gang med at undersøge mulighederne, men på nuværende tidspunkt ved vi stadig ikke, hvor det bliver henne, siger Mohammad Al-Wasiti.

Dansebar-ejeren forsikrer samtidig, at der resten af året vil være åbent som normalt på Lodbergsvej 38, ligesom han lover at melde noget ud, så snart han har nyt at fortælle.

Poppen Dancebar overlever trods nedrivning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce