Politiet jagtede tarmbo med 150 km/t

En 31-årig mand fra Tarm tog flugten, da politiet ville have ham til at stoppe. Foto: Lars Juul

Politiet jagtede tarmbo med 150 km/t

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGKØBING/SKJERN: En 31-årig mand fra Tarm nægtede at stoppe, da politiet mandag eftermiddag vinkede ham ind til siden ved Røgind Kro. I stedet satte den 31-årige foden hårdt på speederen i et forsøg på at slippe fra ordensmagten, hvilket sandsynligvis skyldtes flere årsager. Et; han er frakendt kørekortet, to; han havde en ulovlig lommekniv i bilen, tre; han havde to gram amfetamin på sig, fire; han var med stor sandsynlighed påvirket af narko.

150 km/t

Så den 31-årige tog chancen og kørte mod Brejning-krydset og kan glæde sig over at stærekasserne ved tørrecentralen først tages i brug senere denne uge, for speedometernålen kom særdeles langt op. Politiets nåede i hvert fald op på omkring de 150 kilometer i timen. Fra Brejning-krydset gik turen mod Skjern, hvor det lykkedes politiet at få manden standset på Engdraget, hvor han blev anholdt.

Speedometer-tjek

Da det ikke er første gang, at tarmboen har kørt uden kørekort, valgte politiet at konfiskere mandens bil, ligesom de tog en blodprøve, der skal vise om manden var påvirket under vanvidskørslen. Desuden skal politiets speedometer tjekkes af teknikere, så man kan fastslå den præcise hastighed og følge op med en sigtelse for overtrædelse af fartgrænserne oven i alle de andre sigtelser, som manden blev præsenteret for ved anholdelsen.

Politiet jagtede tarmbo med 150 km/t

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce