Kulinarisk Vestjylland holder flyttedag

Vesterjyder kan se frem til en weekend med lækre lokale fødevarer. Fremover vil?Kulinarisk Vestjylland have fast plads i Fødevarepark Skjern Enge. Foto: Arkivfoto
Foto: Jørgen Kirk

Kulinarisk Vestjylland holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store fødevarefest Kulinarisk Vestjylland skal i år holdes i Fødevarepark Skjern Enge. I år kommer nye friske tiltag.

Smagsløgnene fristes, mens dufte fylder luften. Den årlige madfestival Kulinarisk Fødevaremarked vender tilbage i august, men i år bliver begivenheden for alvor plantet i den vestjyske muld.

Mad- og specialitetsmarkedet plejer at flytte rundt i Ringkøbing-Skjern Kommunes byer. Men fra i år skal det fremover holdes hos Fødevarepark Skjern Enge, der ligger lidt uden for Borris.

»Vi vil gerne støtte op om projektet med en fødevarepark i kommunen, så vi tager gerne chancen og flytter dertil,« siger Kent Viborg, der er formand for Kulinarisk Vestjyllands bestyrelse

Fødevarepark Skjern Enge er placeret i en gammel Veluxfabrik. Stedet bygger på et samarbejde mellem Funkis Food, Økogården Skjern Enge og Westergaards Hotel. Ideen er at skabe et mødested for lokale fødevare, og det er lige netop, hvad Kulinarisk Vestjyllands tilbyder. Her samles forskellige producenter og giver de besøgende en chance for at smage på lækre lokale varer og købe noget med hjem. Om du er til specialøl, kød, brød, ost, whisky eller marmelade, så er der helt sikkert noget for dig.

»Folk kommer her for at prøve noget nyt, og det glæder vi os over. Så jeg tror, at mange vil finde vej til den nye placering,« siger Kent Viborg

Han mener, at samarbejdet med fødevareparken giver god mening, når de går efter de samme mål. Faktisk vil Kulinarisk Vestjylland til at flytte placering mere permanent, så de også får kontor på stedet. Til årets festival er Kent Viborg forsigtig med at love for mange besøgende. Han regner med 3.000 gæster, men han håber på flere.

Kulinarisk Vestjylland holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce