Gymnasium er vært ved to dage lange festival

Fransk er ét af de fire fremmedsprog, der er på programmet, når gymnasiet i Ringkøbing er vært ved en to dage lang sprogfestival i slutningen af uge tre. Arkivfoto

Gymnasium er vært ved to dage lange festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 elever og otte lærere er med, når Ringkjøbing Gymnasium 18. og 19. januar er vært ved en sprogfestival, der også involverer det lokale erhvervsliv.

Ringkøbing: "Hej" og "hva' så" bliver torsdag og fredag i denne uge krydret med "Hola" og "wie gehts" blandt udvalgte unge på gymnasiet i Ringkøbing, hvor der afholdes sprogfestival.

Og det bliver med en hel del visitors ude fra, da den to dage lange festival favner otte gymnasier i det gamle Ringkøbing Amt. Alt i alt får 50 elever sig en lidt anderledes oplevelse, der også involverer otte lærere.

På festivalens første dag bliver der gennemført en række workshops, hvor de unge blandt andet får lejlighed til at lege med sproget - og til at forberede en præsentation af sig selv på engelsk, tysk, spansk eller fransk.

I løbet af torsdag formiddag får eleverne også til opgave at søge informationer om den virksomhed, de skal besøge om eftermiddagen. De firmaer, der har sagt ja til at yde en indsats i den gode sags tjeneste, er JSB Plast, Global Castings, Vestas og Gåsdal Bygningsindustri.

International gymnastik

- Eleverne får øjnene op for, at der findes spændende, lokale virksomheder og jobmuligheder, de kan vende tilbage til, når de er færdige med deres videregående uddannelse, siger rektor på Ringkjøbing Gymnasium, Tonny Hansen.

Under festivalen får deltagerne prøvet kræfter med at skrive en ansøgning, og på hver af de fire virksomheder bliver der gennemført to ansættelsessamtaler, mens de andre følger slagets gang på et af de fire fremmedsprog.

Fredagen starter med international morgenmad efterfulgt af international morgengymnastik, foredrag og workshops, inden der bliver sagt "au revoir" midt på eftermiddagen.

Gymnasium er vært ved to dage lange festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce