Endnu ingen løsning på svømmehals-strid

Svømehalsbestyrelsens forhandlere er Søren Lauritzen (billedet), der er tidligere formand, samt Henrik Schwartz, som netop har trukket sig som formand. Kommunen repræsenteres af direktør Flemming Juel-Nielsen. Arkivfoto

Endnu ingen løsning på svømmehals-strid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune og svømmehalsbestyrelse har forhandlet to gange - og konsulterer nu baglandet.

Ringkøbing: Ringkøbing Svømmehal er stadig uden al det inventar, som bestyrelsen fjernede mellem jul og nytår, lige inden ROFI overtog driften af hallen ved årsskiftet.

Inventaret er gemt væk et hemmeligt sted, og imens har direktør Flemming Juel-Nielsen hos kommunen indledt forhandlinger med Henrik Schwartz og Søren Lauritzen fra svømmehalsbestyrelsen.

- Vi havde et konstruktivt møde i går og igen i dag. Jeg synes, at begge parter var positivt indstillet på at finde en løsning. Vi har drøftet løsningsmuligheder, og dem vender vi i vores bagland, og dér står vi nu. Vi taler så sammen i næste uge igen, siger direktør Flemming Juel-Nielsen.

Han vil ikke afsløre detaljer fra forhandlingerne - "af respekt for modparten", som han siger - men bekræfter, at det handler om løsøret.

- Begge parter kan jo godt se, at løsøret har størst værdi for brugerne, hvis det er i svømmehallen, så det forsøger vi at finde en løsning på, siger Flemming Juel-Nielsen.

ROFI - den nye driftsherre - har i denne uge opstillet skabe i omklædningsrummene, som erstatning for de skabe, som bestyrelsen har fjernet. Skabene har ROFI lejet.

Bestyrelsen har præsenteret kommunen for en liste over al løsøre og inventar, som har kostet godt en million at anskaffe. Bestyrelsen mener derfor, at effekterne tilhører foreningen bag Den Selvejende Institution Ringkøbing Svømmehal og derfor ikke kan overdrages kommunen gratis.

Bestyrelsen har tilbudt kommunen at købe inventaret, men kommunen har kun villet købe billetmaskinen og svømmeudstyr for tilsammen 75.000 kroner.

Kommunen havde forventet, at svømmehallen blev overdraget intakt med al løsøre og inventar. ROFI, som i foråret vandt udbuddet om driften, forventer ligeledes, at kommunen overleverer svømmehallen fuldt intakt med løsøre og inventar, som beskrevet i aftalen.

Endnu ingen løsning på svømmehals-strid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce