Elevvold på skole politianmeldt

Politiet måtte mandag en tur på Ringkøbing Skole. Arkivfoto: Michael Bager

Elevvold på skole politianmeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En konflikt på sociale medier hen over weekenden fandt sit højdepunkt mandag ved et tilfælde af fysisk vold.

Ringkøbing: Mandag var Ringkøbing Skole vidne til en yderst kedelig episode, da en konflikt, som havde ulmet over weekenden på sociale medier, kom til korporligheder mellem to drenge fra 7. klasse.

Skoleder Peter Kold Jensen udsendte mandag følgende besked til overbygningselevernes forældre på Ringkøbing Skoles intranet:

"Kære forældre i overbygningen Politiet har i dag været på Ringkøbing Skole, da der har været en episode mellem to drenge i overbygningen, som endt med fysisk vold. Det er dybt alvorligt, når unge mennesker løser konflikter på den måde, og det tager vi stærkt afstand fra. Vi hører, at der i weekenden er mange, som har taget del i konflikten via de sociale medier, og vi beder derfor om, at I holder øjne og ører åbne. SSP er naturligvis orienteret.

Vh. Peter"

Det var en af drengenes forældre, der meldte sagen til politiet.

På en henvendelse fra Dagbladet har Peter Kold Jensen ikke yderligere kommentarer, ud over at han gentager, at skolen tager sagen meget alvorlig.

Politiet i Ringkøbing bekræfter at have modtaget en anmeldelse på et slagsmål på skolen, der skulle involvere "noget skubberi og nogle slag", men at politiet dog ikke har intentioner om at behandle sagen som vold i strafferetlig sammenhæng. Politiet oplyser i øvrigt, at sagen er givet videre til SSP. Her han man imidlertid heller ingen kommentarer til den konkrete hændelse på Ringkøbing Skole.

Elevvold på skole politianmeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce