Det lykkedes: Rock i Ringkøbing undgår konkurs

Det har længe været et åbent spørgsmål, men nu ligger det fast, at Rock i Ringkøbing undgår konkurs. Arkivfoto: Joan Anette Karlsen

Det lykkedes: Rock i Ringkøbing undgår konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gennem de seneste måneder har Rock i Ringkøbing været faretruende tæt på en konkurs, men det er netop lykkedes at indgå en aftale med en af de store kreditorer. Derfor er der nu atter mulighed for, at éndagsfestivalen vender tilbage.

Ringkøbing: Som formand for kulturforeningen bag Rock i Ringkøbing har Jens Hebroe på det seneste måttet sande, at klaveret ikke spiller for godt. 2018-udgaven af den traditionsrige éndagsfestival gav et underskud i omegnen af en halv million kroner, og en konkurs har vedvarende tårnet sig op i horisonten.

For Jens Hebroe har det været en kamp mod uret at få først den ene og så den næste kreditor til at indgå et kompromis, der kunne give Rock i Ringkøbing lidt kunstigt åndedræt.

Nu er der netop sat flueben ved en københavnsk manager, der havde en del penge til gode på vegne af det stjernenavn, han havde på scenen i Ringkøbing 7. juli sidste år:

- Der er lige tikket en mail ind, og det betyder, at alle kreditorer nu har vendt tomlen opad - og dermed går Rock i Ringkøbing altså ikke konkurs, lyder det sent mandag eftermiddag fra Jens Hebroe, som netop nu er på vinterferie i italienske Canazei.

- Vi er yderst taknemmelige over, at det er lykkedes, siger formanden.

- Om der bliver Rock i Ringkøbing i 2019, det finder vi ud af indenfor de næste 14 dage. Når jeg kommer hjem fra skiferie, skal jeg til at se på, om det er muligt at booke nogle navne på nuværende tidspunkt, slutter Jens Hebroe.

4400 sidste år

Til sidste års udgave af Rock i Ringkøbing blev der blot solgt omkring 4400 billetter, der gav adgang til koncerter med navne som Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy, Scarlet Pleasure og Hjalmer.

Det lykkedes: Rock i Ringkøbing undgår konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce