Anna og Jette gør gravide klar til fødsel

Jette Noesgaard (t.v) og Anna Bille (t.h) starter til august et privat tilbud om fødselsforberedelse op i Ringkøbing. Privatfoto.

Anna og Jette gør gravide klar til fødsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jordemoder og kostvejleder Anna Bille starter til august et privat tilbud om fødselsforberedelse op i Ringkøbing sammen med fysioterapeut og kostvejleder Jette Noesgaard.

Ringkøbing: Det er vigtigt at forberede sig på sin kommende fødsel, både fysisk og mentalt, når man som kvinde er gravid.

Derfor starter jordemoder Anna Bille og fysioterapeut Jette Noesgaard til august et privat tilbud om fødselsforberedelse til både førstegangsgravide og kvinder, der har født tidligere.

- Det skal ikke gøres til et problem, men vi mener, at det er vigtigt at forholde sig til fødslen på en konstruktiv måde. Med vores tilbud giver vi viden og værktøjer til, hvad man kan gøre i forhold til blandt andet ens indstilling, forventninger og måder at arbejde med sin krop på, siger Anna Bille og tilføjer:

- Formålet er, at kvinder dermed er bedre rustet.

Fødselsklar -med gravidpilates, fødselsforberedelse og kost
Fødselsklar -med gravidpilates, fødselsforberedelse og kost er et privat tilbud, der starter op mandag den 6. august.Jordemoder- og kostvejleder Anna Bille og fysioterapeut Jette Noesgaard er ansvarlige for tilbuddet, der indeholder fysisk træning, kostvejledning og mental forberedelse.

Der er plads til 8 kvinder på et hold, da Anna og Jette har fokus på kvalitet og den enkelte kvinde.

Lektionerne er mandage klokken 16-17.30 og løber over syv gange.

Det koster 1.295 kroner for alle syv gange.

Lektionerne kommer til at foregå i Nørregade 8 i klinikken Krop og kost i balance.

Ikke en konkurrent

I Region Midt findes der allerede et offentligt tilbud om fødselsforberedelse til gravide og Anna Bille slår hurtigt fast, at det nye tilbud ikke er en konkurrent til det regionale. Hun ser det i stedet som et supplement.

- Måden vi kommer til at gøre det på bliver med små hold. Det bliver med otte kvinder pr. hold, så der bliver tid til den enkelte. Vi skal forsøge at skabe en atmosfære, hvor man kan dele sine bekymringer, forklarer hun.

Små hold bliver ikke det eneste fokus hos Anna og Jette. I kraft af sin uddannelse som fysioterapeut og pilatesinstruktør vil Jette også lave noget træning med kvinderne, mens Anna står for den mentale del af tilbuddet:

- Vi deler det op, så hver undervisning indeholde både fysisk træning og fødselsforberedelse. Som et tredje ben har vi også vejledning om gode kostvalg. Der er noget mad som er hensigtsmæssig at spise, når man er gravid og det kommer vi til at vejlede om også, siger Anna.

Flere tilkendegivelser

Det private tilbud bliver holdt i Jette Noesgaards klinik "Krop og kost i balance" på Nørregade 8 i Ringkøbing, hvor der også er træningslokaler. Tankerne om tilbuddet begyndte for et halvt års tiden siden, men Anna Bille føler sig overbevist om, at vestjyderne vil tage imod det:

- Vi har hørt fra flere, som er interesserede. Omvendt ved vi også, at der kan gå lidt tid, før folk rigtig får øjnene op for vores tilbud. Vi bruger Facebook rigtig meget og jeg er sikker på, at vores tilbud "Fødselsklar - med gravidpilates, fødselsforberedelse og kost, vil køre over de kommende år, siger Anna Bille.

Anna og Jette gør gravide klar til fødsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce