A.P. Møllerfonden om Naturkraft: En dristig og stærk idé


A.P. Møllerfonden om Naturkraft: En dristig og stærk idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringkøbings kommende turistattraktion Naturkraft til en kvart milliard, er nu et skridt nærmere realiseringen efter symbolsk snoreklip onsdag.

Ringkøbing: Lige nu ligner det mest af alt en pløjemark.

Men snart bliver der for alvor noget at se på i området lidt uden for Ringkøbing, som skal rumme den 50 hektar store oplevelsespark Naturkraft. Arbejdet med at realisere den stort anlagte turistattraktion er netop officielt sat i gang med et symbolsk snoreklip af det udsigtstårn, som nysgerrige fremover kan opleve byggearbejdet fra.

- Det er en drøm, der nu går i opfyldelse. Det har ikke været en let opgave at rejse den kvarte milliard, der skulle til, siger borgmester Iver Enevoldsen der blandt andre roser projektdirektør Peter Sand for sin ukuelige tro på, at det kunne lade sig gøre.

Naturkraft, der har været næsten ti år undervejs, er finansieret af Ringkøbing-Skjern Kommune, som har bidraget med 100 millioner. A. P. Møllerfonden har ligeledes lagt 100 millioner, mens de sidste 30 kommer fra forskellige fonde og virksomheder.

Bestyrelsesmedlem Ove Hornby fra A. P. Møllerfonden deltog i snoreklippet i Ringkøbing. Han kalder projektet for "stort tænkt".

- Idéen er undfanget, hvor der er højt til himlen, men hvor fødderne samtidig er solidt plantet. Vi fandt projektet dristigt og stærkt, siger han om begrundelsen for donationen til 100 millioner, som endte med at blive afgørende for realiseringen af Naturkraft.

Går alt efter planen kan de første gæster træde indenfor i anlægget i påsken 2020. 

 
Ove Hornby, bestyrelsesmedlem i A.P. Møllerfonden
Bestyrelsesmedlem Ove Hornby (Herren med det ternede halstørklæde) fra A. P. Møllerfonden deltog i snoreklippet i Ringkøbing.  Foto Jørgen Kirk
Bestyrelsesmedlem Ove Hornby (Herren med det ternede halstørklæde) fra A. P. Møllerfonden deltog i snoreklippet i Ringkøbing. Foto Jørgen Kirk

A.P. Møllerfonden om Naturkraft: En dristig og stærk idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce