20.000 kroner til ungeprojekter

Jesper Petersen og Bente Petersen (til højre) overrækker checken til folkene bag Networking på Ringkøbing Skole. Privatfoto.

20.000 kroner til ungeprojekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guld & Rod støtter projekter i Ringkøbing og Tim til fordel for unge mennesker.

RINGKØBING: Ensomme unge får nu en hjælpende hånd fra Guld & Rod Loppemarked i Ringkøbing.

Loppemarkedet på Herningvej støtter sociale projekter, og i år går der 10.000 kroner til det nystartede projekt Networking på Ringkøbing Skole - et samarbejde mellem skolens LUX ressourcenter og SSP.

Formålet med Networking er ifølge lærer og SSP-kontaktperson Elly Halkjær at skabe et rum for de unge, der føler sig ensomme.

- Flere og flere unge føler sig ensomme. Vi vil lave arrangementer og ture, der kan bringe de unge sammen i et fællesskab. Nogle af de arrangementer, som de unge selv har været med til at bringe på bane, er blandt andet madklub, milebrænding, bålmad og spillecafé, fortæller hun.

Men det koster penge, som det kan være svært at finde i de offentlige budgetter.

- Derfor er det fantastisk, at vi får 10.000 kroner fra Guld & Rod. Pengene er med til, at vi kan realisere vores aktiviteter, sige Elly Halkjær.

De unge i Tim var også glade for checken på de 10.000 kroner.
De unge i Tim var også glade for checken på de 10.000 kroner.

Rottehullet

Også i Tim kom armene i vejret, da direktør Jesper Petersen og bestyrer Bente Pedersen fra Guld & Rod kiggede forbi med en check på 10.000 kroner.

Pengene går til Rottehullet, en nystartet ungdomsklub for syvende til niende årgang på Tim Skole, der er startet af Pernille Kjær Conradsen - en af de seks forældre, der udgør Rottehullets bestyrelse.

- Vi er startet i nul, og er derfor rigtig glade for at modtage de mange penge fra Guld & Rod. Pengene skal bruges til indkøb af brætspil, Play Station samt kreative ting, siger Pernille Kjær Conradsen.

- I samarbejde med elevrådet vil der været forskellige arrangementer og temaaftener i klubben, som man skal være medlem af, for at deltage i, tilføjer hun.

Pengene til de humanitære formål tjener Guld & Rod ind på den måde, at butikken har stillet et antal reoler gratis til rådighed for dens eget velgørenhedsprojekt. De solgte ting stammer fra kunder og standejere i butikken.

Pengene går til velgørende projekter i lokalområdet.

20.000 kroner til ungeprojekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce