Politiet slår sig ned ved Æ Hawfest

Midt- og Vestjyllands Politi vil i perioden 30. juni til 8. august opsætte mobile politistationer på Vestkysten. Arkivfoto.

Politiet slår sig ned ved Æ Hawfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som en del af Tur de Vestkysten 2018 kommer Midt- og Vestjyllands Politi blandt andet til Ringkøbing, Hvide Sande og Søndervig.

Hvide Sande: Midt- og Vestjyllands Politi vil henover sommeren opføre deres mobile politistation forskellige steder på Vestkysten. Onsdag lægger de vejen forbi Æ Hawfest i Hvide Sande.

Samme dag vil Onkel Reje fra DR Ramasjang optræde, men piraten fra børne-tv skal ikke forvente at blive anholdt, selvom han er lidt af en bandit:

- Vores besøg ved hawfesten har ikke noget med Onkel Reje at gøre. Selvom han vist er lidt af en bandit, så er det jo ikke ulovligt at springe badet over, siger Luna Willadsen, der er kriminologisk konsulent hos Midt- og Vestjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Dialog med borgerne

Onsdag aften klokken 17.30 ruller den mobile politistation ind på parkeringspladsen ved BK Klitten til Æ Hawfest i Hvide Sande. Luna Willadsen mener, at Æ Hawfest er et godt samlingspunkt, hvor politiet kan skabe noget nærhed, tilgængelighed og tryghed til borgerne i deres område:

- Vi synes, byfestens familieaften var den helt rigtige ramme omkring den dialog med borgerne, som vi gerne vil styrke gennem vores besøg, siger hun.

Ved den mobile politistation vil betjente stå klar med gode råd om adfærd på nettet samt forebyggelse af indbrud og tyveri.

Børnene vil samtidig kunne få taget deres fingeraftryk samt prøve politiets skudsikre veste, mens de voksne kan få demonstreret et værktøj til DNA-mærkning, som kan bruges til at mærke ting i hjemmet.

Senere på sommeren vil den mobile politistation også være at finde i Ringkøbing og Søndervig. Det vil ske til Open By Night i Ringkøbing den 19. juli og til Bagagerumsmarked i Søndervig den 24. juli.

Politiet slår sig ned ved Æ Hawfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce