Politi: Ingen forbindelse mellem tre børnelokker-sager

Arkivfoto: Michael Bager

Politi: Ingen forbindelse mellem tre børnelokker-sager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre gange på en måned er børn blev kontaktet af voksne mænd med ukendte hensigter.

RINGKØBING/LEM/TARM: En mand på omkring 40 år bad i går en 13-årig dreng fra Ringkøbing om at hoppe ind i mandens bil og vise vej til svømmehallen i Ringkøbing.

Drengen takkede fornuftigt nej og fortalte sin mor om sagen. Hun valgte at orientere politiet om sønnens oplevelse, der skete ved ROFI-Centret ved 14-tiden tirsdag.

Det er den tredje episode i løbet af en måned, hvor børn er blevet kontaktet af en voksen, der vil i kontakt med dem på en måde, der skaber utryghed. Der er dog ikke nogen umiddelbar sammenhæng mellem de tre episoder, der er sket i Ringkøbing, Lem og Tarm.

Kæden springer af

- Manden kørte i en almindelig lille grå personbil og spurgte drengen om vej til svømmehallen. Drengen forsøgte at forklare vejen, da manden spurgte, om ikke drengen kunne hoppe i bilen for at vise vej, fortæller politikommissær Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Måske ville manden blot have hjælp til at finde vej. Manden gjorde intet for at tilskynde drengen til at komme ind i bilen, efter at han takkede nej. Politiet finder dog episoden mistænkelig.

- Der, hvor kæden springer af, er, når han beder drengen om at hoppe ind i bilen. Det er ikke normalt at gøre i dag, hvor man kan bruge sin telefon og gps, siger Bjarne Højmark.

Ingen er sigtet

Manden i bilen talte dansk og havde et uglet rødt skæg. Dermed passer han ikke på signalementet i de to øvrige sager fra Tarm og Lem.

I sagen fra Tarm, hvor en dreng 8. januar blev tilbudt slik og spil på PlayStation, havde manden ikke skæg. I den sag har politiet haft en mistænkt mand anholdt, hvilket dog ikke resulterede i en sigtelse.

I Lem blev to femårige børn tilbudt tyggegummi af en mand med hvidt hår og skæg. Politiet har haft manden i tale og oplyser, at der ikke er noget, der tyder på, at han havde dårlige hensigter. Man har dog bedt ham om at holde sig væk for ikke at skabe bekymring.

Politi: Ingen forbindelse mellem tre børnelokker-sager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce