Anklage snart klar mod cykeltyv

Brejninggaard Efterskole har flere gange har haft indbrud af professionelle cykeltyve, selvom forstander Kristian Grell har fået sikret cykelskurene bedre. Foto: Morten Stricker.

Anklage snart klar mod cykeltyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGKØBING/SKJERN: Den 50-årige polske mand, der i oktober blev anholdt og fængslet for cykeltyverier fra efterskoler i blandt andet Ringkøbing-Skjern, skal sidde i arresten i fire uger endnu.

Manden er sigtet for omkring 50 forhold af indbrud og cykeltyverier fra efterskoler, hvoraf de 21 er sket i Midt- og Vestjylland. Ni af indbruddene er sket på efterskoler i Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Vi regner med at have et anklageskrift klar i løbet af en måneds tid, oplyser politikommissær Sune Myrup fra Nordjyllands Politi, der anholdt manden på fersk gerning efter to indbrud på nordjyske efterskoler.

Når anklageskriftet er klar, skal manden for en dommer.

Syv efterskoler fik besøg

Den polske mand, der bor i Vordingborg, menes at stå bag to indbrud på Sædding Efterskole samt to indbrud på Dejbjerglund Efterskole. Han er også mistænkt for at være gerningsmanden til indbrud på Blåkilde Efterskole, Finderup Efterskole, Bork Havn Efterskole, Brejninggaard Efterskole og Den danske Design- og Håndværkerefterskole i Skjern.

Den 50-årige har erkendt nogle af forholdene, mens han nægter at stå bag andre.

Anklage snart klar mod cykeltyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce