Uddeling af Handicapprisen 2017

Meta Storgaard Christensen med to af hendes besøgsvenner fra KG, Hanne Larsen og Katrine Møller Frederiksen. Privatfoto

Uddeling af Handicapprisen 2017

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringkøbing-Skjern: Mandag den 4. december 2017 har Handicaprådet i Ringkøbing-Skjern Kommune uddelt Handicapprisen 2017 til Meta Storgaard Christensen, Ringkøbing.

Meta Christensen blev valgt blandt i alt fem indstillede. Hun er indstillet blandt andet begrundet i, at hun sørger for at hjælpe unge under uddannelse fra skolerne i nærheden til at være besøgsvenner på Satellitten og Holmelunden.

De unge opfylder et stort behov for kontakt til andre mennesker hos vore borgere. Og Meta er til stadighed opfyldt af at sikre, at der er besøgsvenner til borgerne, at de gensidigt får gode oplevelser af samværet, og at vore borgere på Satelitten og i Holmelunden oplever besøgene som et positivt indslag i deres hverdag.

Det kan for eksempel bestå i arrangemement af indkøbsture, socialt samvær, spil, film, køreture, en tur i en hestestald med videre alt efter den enkeltes behov og muligheder og i et samarbejde med ledelsen. Meta følger op og korrigerer i forhold til behov og ønsker. Hun støtter de unge besøgsvenner, så de er bedst muligt klædt på til opgaverne.

Prisen blev overrakt af formanden for Social- og Sundhedsudvalget Karsten Sørensen.

Lederen på Satelitten/Holmelunden Alice Ambrosen roste Meta Christensen og overrakte en blomsterhilsen fra bostederne.

Uddeling af Handicapprisen 2017

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce