Danske Svineproducenters nye formand er fra Lyne

Kim Heiselberg har 1.800 søer på to sites, og han sælger årligt 60.000 30-kilos grise til eksport. PR-foto

Danske Svineproducenters nye formand er fra Lyne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere dialog - og mere forståelse for produktionen af svin. Det er nogle af de ting, som Kim Heiselberg vil arbejde for som ny formand for svineavlerne.

Lyne: Kim Heiselberg, Lyne ved Varde, er ny formand for Danske Svineproducenter. Bestyrelsen har netop konstitueret sig og har valgt Kim Heiselberg til formandsposten; han afløser Torben Hauskov, som gik af ved generalforsamlingen i januar.

Jeppe Bloch Nielsen, "Vigård" ved Vejen, som blev valgt ind i bestyrelsen i januar i år, afløser Ulrik Volsgaard som næstformand.

Endelig har bestyrelsen suppleret sig med Claus Bruun Jørgensen, Tinglev, som efter en pause på to år nu får comeback i bestyrelsen som det syvende bestyrelsesmedlem. Hermed er bestyrelsen fuldtallig.

Formanden og næstformanden
Formand Kim Heiselberg har 1.800 søer på to sites, og han sælger årligt 60.000 30-kilos grise til eksport. Kim Heiselberg har 10 ansatte og driver 220 hektar med almindelig planteavl.Næstformand Jeppe Bloch Nielsen indgår i det familieejede driftsfællesskab Hjarup Vestergård ApS ved Vejen, der omfatter cirka 1.100 søer og 520 hektar samt en årlig produktion på 40.000 smågrise og 30.000 slagtesvin.
Kim Heiselberg er ny formand for Danske Svineavlere. PR-foto
Kim Heiselberg er ny formand for Danske Svineavlere. PR-foto

Mere forståelse, tak

- Jeg vil være garant for, at vi står fast på vores meninger og samtidig skaber dialog, så vi løfter svineproduktion til nye mål. Desuden brænder jeg for at styrke kommunikationen til forbrugeren og opnå en større politisk og samfundsmæssig accept af vores produktion, siger Kim Heiselberg i en pressemeddelelse fra Danske Svineproducenter.

- Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til fortsat at være med til at forme fremtiden for svineproduktionen i Danmark og arbejde for fair produktionsvilkår for de danske svineproducenter, siger svineproducenternes nye formand.

Dermed erklærer han sig helt på linje med "tilbage til rødderne"-kursen, som blev lagt af den afgåede formand, Torben Hauskov.

Vil arbejde for sammenhold

Til transportordfører er valgt Simon Høj, mens Jeppe Bloch Nielsen er valgt som avlsordfører. Til arbejdsmarkedsordfører er valgt formand Kim Heiselberg, og økonomiordfører er fortsat Knud Kjær Knudsen.

I det kommende år vil bestyrelsen blandt andet arbejde for en fair og lovlig finansiering af fællesskabets grænsevask, en forbedret økonomi for slagtesvineproducenterne, synlige avlsmål hos alle avlsselskaber for at opnå fuld effekt af den frie konkurrence på avlen.

Og for større sammenhold og forståelse mellem produktionsgrenene inden for erhvervet, ligesom politisk lobbyisme fortsat vil være et vigtigt instrument, oplyser Danske Svineproducenter i pressemeddelelsen.

Danske Svineproducenters nye formand er fra Lyne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce