Vinden, bølgerne, fyret og møllerne: En flot kvadrofoni


Vinden, bølgerne, fyret og møllerne: En flot kvadrofoni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Nu må det være slået fast med syvtommersøm, at Vesterhav Syd ingen negativ effekt har på turismen, sommerhusene og erhvervsudviklingen på klitten, nærmere tvært imod. Der er ingen, der tror, at så kæmpemæssig en investering som 500 ferieboliger og Nordeuropas største vandland ville gå i gang, hvis alle de negative toner, som Tordenskjolds soldater spreder, var til troende (600 har allerede ladet sig skrive op om mulig køb).

Angående soldaterne, så bliver de ved i samme rille igen og igen. VVM-rapporten har stået for skud, den menes behæftet med fejl, måske, så det ikke går modstandernes vej, tænk engang hvis der kom en ny rapport, der viste, at der også var lavet fejl til den anden side, så mølleprojektet stod stærkere, hvad så.

Naturen og udsigten har også været udsat for geværild fra Tordenskjolds soldater,men som skrevet før, så vil det blive et fantastisk syn at se disse møller strække sig op fra havets overflade og danne smukke siloetter mod horisonten.

Naturen er jo delvis ødelagt af sommerhusbyggeriet og biler, der kører rundt i området.

Med hensyn til opinionsundersøgelsen, der blev lavet om mølleprojektet, er der blevet sået tvivl om, at den er retvisende, men kriterierne for, at den er det, er så godt og vel opfyldt, når man laver landsdækkende undersøgelser, bruges der ca. 1200 repræsentative personer, og ved undersøgelsen i kommunen blev der brugt 200 personer, så det er rigeligt til en reel undersøgelse.

Så alle os, der gerne vil se på kystnære møller, håber, at der holdes fast i det oprindelige projekt, så vi kan nyde vindens susen, bølgernes brusen, lyset fra fyret og møllernes snurren. Det vil blive en flot kvadrofoni.

Vinden, bølgerne, fyret og møllerne: En flot kvadrofoni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce