Svar til Martin Risum Bøndergaard: Det er Fake News


Svar til Martin Risum Bøndergaard: Det er Fake News

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Havde politisk chef i Vindmølleindustrien Martin Risum Bøndergaard i Dagbladet skrevet, at det kun var i 0 - 3 dage om måneden, at man ikke kan se kæmpemøller 230 - 250 meter høje i en afstand af 20 kilometer fra kysten ude på havet, så havde han været nærmere sandheden. Det, Martin Risum Bøndergaard postulerer, er Fake News. I månederne april, maj, juni, juli og august samt noget af september vil der kun være få dage, hvor man ikke kan se længere end 20 km ud over havet. Gå selv på nettet og find figurerne for synlighed ud over havet i de måneder, jeg har nævnt. Men kom selv og se, Martin Risum Bøndergaard, jeg ved, at du er blevet inviteret.

At du kan bruge en Megafon undersøgelse foranstaltet af Vattenfall blandt 200 personer med ledende spørgsmål, hvor 27 procent siger, at de kender noget til Vesterhav Syd og er positive. 40 procent siger, at de kender noget og bliver i undersøgelsen af dig og Vattenfall udlagt som værende positive. Hold dig til Dagbladet Ringkøbing-Skjerns læserpanel, som i juli 2018 viste at 52 procent var negative, 47 procent endda meget kritiske. Havde man hørt blandt de mange sommerhusejere fra nær og fjern, der har købt uden have den tanke, at det kunne komme på tale, at en kystnær havvindmøllepark 4 - 10 kilometer fra kysten kunne komme på tale, så ville alle være imod. For de har købt i et fredfyldt, naturskønt område med en fantastisk fri udsigt over havet.

Martin Risum Bøndergaard, kommer du igen med sådanne politiske meldinger som i Dagbladet, lover det ikke godt for Vindmølleindustrien med hensyn til troværdighed. En politisk chef eller spindoktor for Vindmølleindustrien burde burde som sin fornemste opgave have, at I viser visuelle billeder af, hvordan et mølleprojekt på land eller til havs vil tage sig ud i worst case, som forskrifterne til hvordan man laver en VVM-redegørelse foreskriver. Dette ville vindmølleindustrien tjene på. Slørede eller dussede billeder skaber modvilje og mistro.

Vi går alle ind for grøn energi, men vis dog lidt ydmyghed i jeres fremfærd med hensyn til placering.

Svar til Martin Risum Bøndergaard: Det er Fake News

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce