Sundhed på godt og ondt!


Sundhed på godt og ondt!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Med regeringens forslag til en total omlægning af det danske sundhedsvæsen og afslutningen på regionernes liv i det danske sundhedssystem bevæger politikerne sig på et knivsæg i forhold til os patienters hverdag.

Skal vi - der er kroniske syge - nu primært behandles af et sygehusvæsen styret af de kommunale instanser? Mine erfaringer, som jævnlig bruger af helbredssystemet og sygehusene, er generelt meget positive med høj kvalitet på de fire sygehuse, jeg kender bedst - Herning, Holstebro, Silkeborg og Aarhus.

Ventetiden er acceptabel - behandlingen er professionel - personalet er venlige og kompetente. Mit indtryk er også, at samspillet mellem min egen læge og sygehusene er rigtig godt. Der, hvor de store udfordringer kommer, er i det øjeblik, hvor kommunens behandling og tilsyn kommer ind i billedet. Her mangler i høj grad faglig kompetence og ikke mindst klarhed over, hvilke arbejdsopgaver de enkelte uddannede må udføre.

Jeg er enig i, at sundhedsområdet kræver langt flere midler end nu, og en lang bedre kommunikation er krævende nødvendigt, men at fjerne et af de bedst fungerende led fra systemet er ikke godt. Det er faktisk et gevaldigt selvmål af et stærkt lokalpolitisk parti som Venstre, og alle må arbejde på at bevare dette led og få partiet på fode med befolkningen - også her i vores område.

Sundhed på godt og ondt!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce