Politisk tragedie og uden troværdighed


Politisk tragedie og uden troværdighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Stor fornøjelse, at jeg med mit indlæg "VM i politisk makværk" ramte Søren Elbæk præcist i hans politiske solar plexus. En politisk tragedie og uden troværdighed, bruger utallige ord og vendinger på at legitimere sine bidrag til en stadig stigende politikerlede, og hvor han forsøger at beklikke mine motiver i forhold til debatten om vanvidsprojektet: De kystnære vindmøller.

En debat der endegyldigt kan afsluttes med følgende klokkeklare kompromis, nemlig at disse vindmøller flyttes ud til den kommende vindmøllepark 30 kilometer fra land. Så vil alle være glade og tilfredse og fornuft og forstand sejre.

Hvornår jeg optræder i debatten og med hvilke midler, vil forhåbentlig også fremover få Elbæk og ligesindede til at ligge søvnløse. Jeg ved, at jeg uden slinger i valsen eller vindmøller har været og er uendelig klar i spyttet, og altid kalder en spade for en spade!

Jeg har modsat Elbæk nemlig overmåde stor respekt for turisterhvervet og især den del af erhvervet, der i årevis har hentet tusinder og atter tusinder af tyske gæster til vort lokalområde med dertilhørende milliard indtægter. Her er Elbæk bedøvende ligeglad med de argumenter udlejningsbranchen af feriehuse har advokeret for nemlig, at disse kystnære vindmøller vil betyde en massiv turistflugt fra lokalområdet med mistede indtægter på estimeret 600 millioner kroner.

At jeg nu også informerer politikerne i Varde om, at der findes disse vel både fysiske og psykiske trusler mod turismens udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune, handler om at udvise rettidig omhu. Altså med mindre Varde og omegn også skal spises af med løgn og bedrag udi ansvarlighed og anstændighed!

Jeg har før både sagt og skrevet, at Elbæk er uden for pædagogisk rækkevidde, hvilket jeg gerne gentager.

Dog skal jeg her afslutningsvis række hånden frem til Søren Elbæk som selvfølgelig skal være den, der får lov til at præsentere projektet med de kystnære vindmøller, når tysk TV og diverse trykte medier tropper op til pressemøde ud for Lyngvig Fyr. Tyskerne skal jo ikke holdes for nar, men have førstehånds viden om, hvordan deres foretrukne ferie destination i Danmark skal ødelægges af en "naturmæssig voldtægt".

Et pressemøde der selvfølgelig holdes på tysk og skulle Elbæk have brug for lidt træning udi det tyske sprog, skal jeg gerne give ham lidt specialundervisning siddende i klitterne med udsigt ud over det jomfruelige hav!

Politisk tragedie og uden troværdighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce