Mød op til DM i håndværk i Herning


Mød op til DM i håndværk i Herning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: I perioden den 18.-20. januar 2018 afvikles de danske mesterskaber i godt håndværk, - eller DM i Skills, som er det officielle navn. Mesterskaberne og det medfølgende fremstød for erhvervsuddannelser vil blive afviklet i MCH Messecenter Herning.

Bag arrangementet står seks vestlige kommuner i Region Midtjylland - Lemvig, Struer, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande og Herning. DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

Årets DM i håndværk i Herning slår rekord med i alt 61 tilmeldte fag, fordelt med 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag.

Ved DM i håndværk får de talentfulde unge chancen for at vise, hvad de har lært hos de private og offentlige virksomheder/arbejdsgivere, hvor de er ansat som lærlinge og elever.

Besøgende grundskoleelever i 8. klasse deltager i Skills Stafetten, for at gøre dem til aktive deltagere.

De besøgende skoleelever får mulighed for at afprøve deres faglige kunnen i de særlige "Prøv og mærk stande", hvor de også kan snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

Ved årets DM er der et særligt tilbud, så forældre til skoleelever i udskolingen får mulighed for at besøge DM i Skills sammen med deres børn.

Ved det sidste DM i Skills, der løb af stablen i januar 2017 i Aalborg, besøgte 55.000 mennesker DM, hvilket gør DM i Skills til de største uddannelsesevent i Danmark.

Den danske velstand bygger på en lang og stolt tradition inde for håndværk og produktion.

Flere unge skal have en god og relevant uddannelse, der kan sikre dem en plads på fremtidens arbejdsmarked. Bedre uddannede unge er naturligvis vigtigt for fremtiden generelt i hele landet, men det er også vigtigt for landdistrikternes fremtid.

Det er kvalificeret arbejdskraft og gode idéer, vi skal leve af i fremtiden. Det er desuden helt afgørende for, at vi fortsat kan opretholde vores velstand og dermed velfærd fremover.

DM i Skills i Herning er åben for alle interesserede og der er gratis adgang.

Jeg vil derfor gerne opfordre forældre til at møde op sammen med deres børn for at og se de mange dygtige unge mennesker inden for mange forskellige faggrupper, som deltager ved DM i håndværk i Herning.

Mød op til DM i håndværk i Herning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce