Lad maskerne falde


Lad maskerne falde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Kalenderen viser fastelavn, så derfor er det tid for diverse maskerader. Også de politiske, hvor den nytiltrådte bestyrelse for kommunen skal have et forslag forud for byrådsmødet tirsdag 20. februar. Nemlig en lettere omskrivning af vores elskede fastelavnssang, så der inden mødet afsynges "Møller op og møller ned, møller i min have" osv.

Med den længe ventede klare udmelding fra Keld Hansen og Søndervig må den nyvalgte kommunalbestyrelse træde i karakter og samlet erkende, at de kystnære møller er et vanvidsprojekt. Lad nu de stramme masker falde. Lad os nu få den politiske erkendelse af, at hele denne møg-møllesag bygger på et totalt amatøragtigt sagsforløb, hvor fortielser og venstrehåndsarbejde har været reglen og ikke undtagelsen.

Jeg er stadig dybt pikeret og provokeret over, at de kystnære møller ikke måtte være en del af den kommunale valgkamp i efteråret. Tænk sig, at såkaldt ordentlige politikere hellere krøb ned i et musehul, i stedet for at vise format ved at lade denne uden sammenligning massive folkelige debatsag få fuld blus i valgkampen. Hvem støbte mon disse kugler?

Her kunne man nemlig have fået skilt fårene fra bukkene, men det var der ikke tværpolitisk mands- og kvindemod til at gå i clinch med. I stedet var det et sammenrend af ynkelige partisoldater, der ikke turde kigge deres vælgere i øjnene. Politiske kandestøbere af den værste slags!

Sådan er det desværre stadig, hvor både borgmester og viceborgmester fortsat sidder og stirrer tomt ud i luften og ikke fatter, at de kystnære møller er en total tabersag. Krampagtigt fastholder de, at beslutningen jo er taget, og ikke kan gøres om. Mage til sludder for en sladder skal man lede længe efter. Så vis dog handlekraft, også overfor Folketinget!

I et par dage efter byrådsmødet skal kommunalbestyrelsen i øvrigt på seminar, hvor de skal debattere de fortsatte visioner for "Naturens Rige". Lad os håbe, at det bliver et seminar, der ikke bliver til nar, men giver tværpolitisk konsensus om, at det kystnære mølleprojekt SKAL ud af synsvidde og minimum 30 kilometer til havs!

Om nogen har jeg med en række debatindlæg i blandt andet 2017 i al beskedenhed støbt kuglerne til den "vækkelse", der nu er ved at åbenbare sig. Hvor en række personer, som efterhånden nu er kendt og anerkendt som "Hvide Sande Mafiaen", er på vej mod et klokkeklart nederlag. Hver for sig og samlet har de advokeret for løgnagtige analyser og forudsætninger. Forhold, som nu er ved at trænge ind i folkets bevidsthed.

Selv det lokale dagblad er ved at vågne for alvor. Det er nemlig en møllesag, der er oplagt for dybdeborende kampagnejournalistik. Jeg håber, at chefredaktør Gudrun Pedersen vil afsætte én eller flere medarbejdere til at grave de nødvendige spadestik i denne sag, og en klokkeklar Cavlingpris vil være belønningen!

Lad maskerne falde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce