Kære Niels - glæd dig over Tarms succes


Kære Niels - glæd dig over Tarms succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Magnus Kolby, Parkalle 17, Tarm
Gudrun Pedersen
Læserbrev. 

Åbent brev: Niels Rasmussen - Du er nu igen fremme med hvor dårligt det står til med Tarm - jeg forstår ikke, at du, der har boet i Tarm hele dit liv, bliver ved med at nedgøre vores by.

Da Ringkøbing-Skjern Kommune blev dannet, blev det besluttet, at Tarm skulle være Kulturbyen i kommunen, hvilket vi er mange borgere, der gør alt for at efterleve. Vi har Mejeriet og et nyt spændende Kirkehus, hvor der begge steder afholdes mange foredrag og koncerter. Kulturtagene, Melballes Have, Byhaven ved nr. 37, diverse skulpturer rundt i byen, vore skoler, børnehaver, Idrætscenter/Svømmehal og Bowlingcenter - alt fungerer fint og bliver flittigt brugt af borgerne.

Du tænker sikker på forretningslivet - du lever jo stadig i fortiden med de små specialbutikker og at kommunen kan bestemme, hvor Rema1000 må placere sig i vore byer - senest modstand mod placeringen i Skjern. Rema1000 og andre kædebutikker vil selv bestemme, hvor de vil placeres. Hvis du bliver ved med at stritte imod, finder de bare en anden by, der har forståelse for handelslivet i 2019.

Det er altså forbrugerne, der bestemmer, hvilke forretningstyper vi ønsker at handle i. Vi kan ikke diktere, at forbrugerne skal handle i de små specialforretninger. Jeg synes, du skal prøve at se positivt på din fødeby med den status, vi har i dag, i stedet for gang på gang at tale den "ned".

Glæd dig over ABC og Løvbjerg, der hver dag tiltrækker kunder fra Skjern, Ølgod, Nr. Nebel og andre omegnsbyer. Glæd dig over den succes, Søstrenes Vinhandel har i vores by sammen med de øvrige mindre butikker, der stadig lever i bedste velgående. Daglig Brugsen i midtbyen fremstår nymoderniseret og i positiv udvikling. Det står slet ikke så ringe til, som du giver udtryk for.

Vi må bestemt ikke glemme vores Markedsdage, der i sommerperioden besøges af flere tusinde gæster hver onsdag

Jeg tror ikke, de små detailbutikker kan reddes - hverken i Tarm eller andre steder - ved turisternes tilstrømning - heller ikke ved at bygge huse ud i fjorden.

Kære Niels - glæd dig over Tarms succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce