Vores smag: Klitbondens Natmad med snaps


Vores smag: Klitbondens Natmad med snaps

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KUNSTEN AT NYDE ...

Jens bare elsker denne lille anretning, Klitbondens Natmad, som særligt serveres, når han har gæster. Hans natmad indbyder altid til efterfølgende at ryge en cigar eller god pibetobak, bare læne sig tilbage og slå mave. Anretningen er måske mest for mænd?

Retten frembringer i hvert fald en "herlig" duft i huset og bringer altid glæde.

Jens mener, at det lige er det, livet handler om: At hygge sig og spise godt. Det her er hans opskrift på begge dele.

Og så vil vi gerne slå et slag for at få snapsen tilbage på de danske borde. Lad os holde fast i den velsmagende tradition med sild og snaps eller kraftige oste og snaps, ligesom i Klitbondens Natmad.

OPSKRIFTEN:

Godt brød - her i huset er det vores hjemmebagte gurkemejebrød eller tangrugbrød - som smøres med et godt lag krydderfedt.

En kraftig 80 uger lagret ost fra Esbjergegnen. Løgringe. Sky.

Det andet brød anrettes med krydderfedt, No-pølse og peberrodscreme, som giver en fantastisk kombination af saltet, røget og kraftig smag.

Lige inden serveringen overhældes natmaden med mørk rom eller snaps.

... OG DERTIL:

Hertil serveres efter smag en god rom eller en kraftig snaps.

Vi kan anbefale en fantastisk rom fra Fanø, som er lagret med havtorn og lynghonning. Fanø Skibsrom kan fås i en sødlig udgave, "Havfruen", eller den mere robuste "Havmanden".

Eller hvad med den helt nye snaps fra Lowlands, som er produceret på lokale planter. Juul & Agger præsenterer selv deres nye produkt sådan her:

"Det syder og bobler på gastrolaboratoriet i lavlandet på den danske vestkyst. For snapsen skal erobres tilbage til Danmark, synes vi. Derfor destillerer vi de bedste råvarer fra lokalområdet - og supplerer med det ypperligste fra den store verden. Og kombinerer snapsen med en anden af vore lidenskaber: Gastronomien. God mad og snaps - et smukt parløb"

Velbekomme.

Vores smag: Klitbondens Natmad med snaps

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce