Vinterens vendepunkt synges ind

Henrik Gantzel synger vinterens vendepunkt ind. Pressefoto.

Vinterens vendepunkt synges ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kyndelmisse-gudtjeneste i Haurvig Kirke med sangeren Henrik Gantzel

HAURVIG: Sangeren Henrik Gantzel medvirker ved den traditionsrige kyndelmisse koncert-gudstjenste i Haurvig Kirke søndag 3. februar klokken 19.30.

- Henrik Gantzel sangkarriere startede allerede som 9-årig i Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor i Esbjerg. Han er uddannet klassik sanger ved Syddansk Musikkonservatorium. Udover at fungere som aktiv koncertsanger, har han medvirket ved en lang række musicals i blandt Herning Kongrescenter og på friluftsscenen til Varde Sommerspil, fortæller organist Anne-Marie Hjelm.

Henrik Gantzel bor i dag i Varde, men har for år tilbage var han bosat i Ringkøbing med sin familie.

Aftenen markerer Kyndelmisse, midvinter, som er vinterens vendepunkt mod forår og lysere tider.

- Den er bygget op omkring læsning af bibeltekster, der fortæller om lysets komme til jord - skabelsen og lysets komme til jord i barnet i Bethlehem, Kristus, som netop har været centrum i vores fejring af julen, siger Anne-Marie Hjelm.

Vekslende med disse tekstlæsninger vil menigheden synge fællessalmer og Henrik Gantzel vil synge solosatser, som passer til bibelteksterne. Anne-Marie Hjelm akkompagnerer menigheden og solisten.

Den smukke kirke i Haurvig vil være oplyst af levende lys, og vejen op til kirken vil være smykket af stormlygter med levende lys.

Efter koncert-gudstjenesten inviterer menighedsrådet alle på kaffe i Haurvig Missionshus, der fungerer fint som menighedslokaler for kirken.

Der er gratis adgang for alle til koncertgudstjenesten og efterfølgende kaffebord.

Vinterens vendepunkt synges ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce