Søndervig-købmanden har en mission på Bornholm

Keld Hansen tager i denne uge til Bornholm for blandt andet at lægge pres på de politikere, som kan sikre,a t projektet bliver skudt i gang. Arkivfoto

Søndervig-købmanden har en mission på Bornholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manden bag Søndervig Feriepark venter på tredje år utålmodigt på, at Folketinget fjerner den sidste forhindring for projektet. Nu tager han til Folkemødet for at lægge et politisk pres.

Søndervig-Bornholm: To dage i denne uge er der dømt arbejdsferie for Søndervig-købmanden Keld Hansen.

Han har nemlig sagt ja til at tage turen til Folkemødet på Bornholm, hvor han blandt andet skal deltage i en debat om turistudvikling.

Købmanden har samtidig en mission om at støde på de politikere, som sidder med nøglen til, at hans Søndervig Feriepark med 500 feriehuse og Nordeuropas største badeland kan blive til virkelighed.

- Jeg har en vigtig sag, og den vil jeg gerne sætte ord på overfor de politikere, som træffer beslutningerne. Derfor er mit håb, at jeg kan lægge et godt ord ind hos de rigtige personer. Der er kun gode argumenter for at give os den sidste tilladelse, siger Keld Hansen.

Han sætter sig i en flyver med kurs mod Bornholm torsdag aften. Fredag deltager han i paneldebat - og har viet resten af dagen til lobbyarbejde for ferieparken.

Det er som bekendt et større projekt, han gennem flere år har arbejdet for.

Søndervig Feriepark er en investering på en lille milliard. Når projektet er færdigt, vil det kunne give 620.000 nye overnatninger i kommunen og dermed være med til at skabe den turistvækst, som mange sukker efter.

- Vi har gjort alt det rigtige. Vi vil skabe vækst med nye overnatningsmuligheder. Vi kan tiltrække flere turister udenfor højsæsonen, vi bygger grønt, som man også efterspørger, lyder Keld Hansens argumenter, som nu skal prøves af på Christiansborg-politikerne på Bornholm.

Dét, Søndervig Feriepark mangler, er en statusændring, så husene kommer til at ligge i et sommerhusområde.

Politikerne i erhvervsudvalget på Christiansborg har gennem længere tid forhandlet om placeringen af 1000 nye sommerhusgrunde og en omfordeling af 5000 eksisterende grunde - uden at nå i mål med en fordeling.

Både borgmester Hans Østergaard (V) og viceborgmester Søren Elbæk (S) har presset på for en afgørelse, men hidtil uden held.

Begge mener, at Søndervig-projektet, som i sin tid blev udpeget som forsøgsprojekt for netop at skabe vækst og udvikling, bør have 500 af de nye sommerhusgrunde, som skal fordeles.

Om Søndervig-købmanden får gevinst på Bornholm, vil tiden vise.

Søndervig-købmanden har en mission på Bornholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce