På hesteryg forbi vandbøfler


På hesteryg forbi vandbøfler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvide Sande: Søndag 2. december har Ridecenter Vinterlejegaard arrangeret en tidetur fra begge ender af Holmsland Tange til den nyrestaurerede gård på Vesterledvej, otte kilometer syd for Hvide Sande.

- I Søndervig mødes de ryttere, der har lyst til at være med på turen lidt nord for lyskrydset, og i Nymindegab mødes de ude ved kiosken omkring klokken 10.00, og så forventer vi, at de når Ridecenter Vinterlejegaard klokken 12.30, fortæller John Rasmussen, der ejer Vinterlejegaard sammen med Anna Rasmussen.

- Når rytterne er ankommet til gården, samles vi og rider en tur på engsiden - forbi Vinterlejegaard og hen forbi Haurvig, hvor der netop er sat vandbøfler ud. Så ridder vi tilbage og slutter søndagen af med pølser og kartoffelsalat samt julekage og kaffe. Det bliver rigtig hyggeligt. Det var det også sidste gang, siger John Rasmussen.

Det koster 125 kroner at være med i arrangementet, der er en opfølgning på et lignende arrangement, der fandt sted for to år siden i Ridespor i Ringkøbing-Skjern-regi.

- Dengang var der 65 heste med. Siden er der ikke rigtig sket noget med Ridespor, men flere har opfordret os til at lave noget lignende, så nu gør vi det selv. Og så håber vi, at mange udenfor Holmsland Tange vil være med. Hvis vi kommer op på omkring 35 heste, vil vi være glade, siger John Rasmussen.

I forbindelse med spisningen vil han fortælle lidt om egnen og lidt om huset, der er det ældste hus på hele tangen.

- Det har taget ti år at renovere bygningen og lejlighederne. Men nu er vi ved at være færdige, og det er blevet rigtig godt, siger John Rasmussen.

Til næste år håber han på at få lov til at arrangere en ridetur til Skallingen, men i år gælder det altså vandbøflerne.

På hesteryg forbi vandbøfler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce