Annonce
Ringkøbing

Yoghurt-smugling fra købmanden i Velling bliver taget op med ministeren

Bestyrer Lailah Andersen hos Min Købmand i Velling får to gange om ugen varebestillinger fra de indsatte i arresten i Ringkøbing. I tirsdag leverede butikken en bøtte yoghurt, hvori der var placeret narkotika. Foto: Lars Kryger
Dansk Folkepartis retsordfører vil tage sagen om indsmugling af narkotika til arresten i Ringkøbing op med justitsministeren.

Velling/København: Forsøget på indsmugling af narkotika til indsatte i arresten i Ringkøbing via  købmanden i Velling bliver nu en sag for justitsminister Nick Hækkerup (S).

Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup har reageret på Dagbladet Ringkøbing-Skjerns historie om kriminelle, der mandag eftermiddag placerede en pose med narkotika i en bøtte græsk yoghurt, som derpå blev bestilt af indsatte og afleveret af købmandsbuddet i arresten.

- Det er en fuldstændig rystende historie dét her. Ét er at den arme købmand bliver udnyttet af skruppelløse kriminelle. Noget andet er, at det tyder på, at der er transport af stoffer ind i vores arrester, og det kan vi ikke acceptere, skriver Peter Skaarup i en kommentar til Dagbladet.

Annonce

Himmelråbende grotesk

Han vil nu gå videre med sagen.

- Jeg synes, at sagen er så himmelråbende grotesk, at jeg vil tage den op med ministeren. Vi skal til bunds i sagen og have stoppet den her adfærd fra de kriminelles side. Det kan kun gå for langsomt, hedder det fra Peter Skaarup.

Narkotikaen i yoghurten fra Min Købmand i Velling blev opsnappet af en kontrol i arresten.

Det er ikke første gang, at udspekulerede indsatte i landets arresthuse skaffer leverancer udefra. Sidste år i september vandballoner med hash forsøgt kastet over muren til arresten i Esbjerg. Der er ligeledes gennem tiden rundt om i danske fængsler konfiskeret adskillige mobiltelefoner, som har fundet vej ind i cellerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce