Annonce
Ringkøbing

Yoga og klangskåle: Atter liv i overetagen over biografen

Louise Krægpøth giver igen mulighed for at praktisere yoga og meditation i Ringkøbing. Foto: Jørn Deleuran
Louise Krægpøth giver igen mulighed for at praktisere yoga og meditation i Ringkøbing

Ringkøbing: Louise Krægpøth og Living Fully · Yoga og Klang vender tilbage i bybilledet i Ringkøbing og tilbyder yogaklasser, klangmeditationer, thai yoga massage og bodywork i nyrenoverede lokaler ovenover biografen.

Efter en pause fra faste ugentlige klasser i sit, nu lukkede, yogastudio i Grønnegade giver Louise Krægpøth igen mulighed for at praktisere yoga og meditation i Living Fully regi, når hun fra midten af april flytter ind i overetagen på det gamle børnehus i Nygade 30.

Annonce

Spreder god energi

Her vil hun, som den første indflytter, sprede god energi og sætte gang i de gamle lokaler, der før husede leg og liv, når hun to dage om ugen tilbyder sine yogaklasser.

- Det bliver ikke helt som i Grønnegade, hvor der var yoga næsten hver dag, siger Louise Krægpøth, som nu også er begyndt at tilbyde flere yogarejser samt yoga & meditations retreats.

Brug for mere frihed

Udover retreats og yogarejser er hun tilknyttet yogastudiet Yoga Collective i Aarhus, hvor hun underviser fast, og derudover drager hun rundt i hele landet med sine klangskåle og yogaundervisning.

- Jeg har brug for friheden til at tage mere ud, derfor tilbyder jeg yogaen i de nye lokaler i mindre klumper og ikke over så lange perioder som hidtil. Det åbner op for nogle andre muligheder for mig i min undervisning og det elsker jeg, uddyber hun.

Louise Krægpøth, som lige er hjemvendt fra sit første Yoga & Ski Retreat i samarbejde med Højmark Rejser, flytter ind i de nye lokaler i uge 15 og allerede fra tirsdag den 9. april kan man være med på det første forløb med fire ugers yoga.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce