Kultur

X Factor-stjerne overraskede og sang til konfirmanderne i Rindum Kirke

Sigmund sang Gnags Danmarks-sang for de unge fra Rindum Kjærgaard til konfirmationsgudstjenesten i Rindum Kirke. Privatfoto.
Sigmund fra X Factor og Divaer i junglen sang til konfirmationsgudstjeneste.

RINDUM: Der var en overraskelse i vente til konfirmanderne fra Rindum Kjærgaard, da de forleden blev konfirmeret i Rindum Kirke.

Midt under konfirmationsgudstjenesten dukkede Sigmund Trondheim, kendt fra X Factor, Melodi Grand Prix og Divaer i Junglen nemlig op, og sang Gnags-sangen "Danmark".

- Omkvædet lyder: "Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her". Det har vi brug for at høre - om os selv og om andre. Vi forkrøbles som mennesker, hvis vi tror, at vi kan nøjes med at kere os om os selv og vort eget, siger sognepræst Vivian Linnebjerg, der havde de unge til konfirmationsforberedelse.

Det var i øvrigt ikke første gang, de mødte Sigmund Trondheim. Han dukkede også op til konfirmationsforberedelsen i februar, hvor han og konfirmanderne talte om at leve og klare sig med en ADHD-diagnose.

- Det var sådan et fint møde, hvor jeg tror, at konfirmanderne fik nedbrudt nogle fordomme og fik en større forståelse for det, som Sigmund står for. Derfor havde jeg inviteret ham til at komme og synge for dem - og det skulle netop også være den sang!

Hun er overbevist om, at konfirmanderne blev glade for den musikalske konfirmationsgave, som en donation fra Y's Men's Club i Ringkøbing gjorde mulig.

- I stedet for alt det der individuelle forbrug i forbindelse med konfirmation i dag med diverse afhentningskøretøjer og gaveræs vil jeg gerne vise dem, at oplevelser, vi er fælles om, er vigtige, siger Vivian Linnebjerg.

0/0
Annonce
Kultur For abonnenter

Det svævende japanske te-hus: Hvorfor ligger der et arkitektonisk mesterværk i Videbæk?

Annonce
Annonce
Kultur

Festivalanalyse: Her får du mest musik for pengene

Kultur

Kunst på tværs: Lokale kunstnere udstiller hele fem steder på én gang

Kultur

Hee rykker sig: Nu skal der sættes skub i fremtidens bevægelseshus

Kultur

Kulturhus nåede målet med lokal pengejagt: Send penge, så vi kan begynde på millionbyggeri

Kultur

Danmarks største havefest opgraderer oplevelsen: Det ser lovende ud

Kultur

Musikskole-leder fratrådt stillingen - kommunen skal finde ny leder

Kultur

Kun 61 meldt til velgørenhedsløb: - Det er langt under forventningerne