Annonce
Sport

Wozniacki taber semifinale i karrierens andensidste turnering

Michael Bradley/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki tabte overraskende semifinalen i Auckland til amerikanske Jessica Pegula med 6-3, 4-6, 0-6.

Caroline Wozniacki tabte overraskende semifinalen i WTA-turneringen ASB Classic i Auckland i New Zealand i tre sæt til verdens nummer 82, amerikanske Jessica Pegula, med 6-3, 4-6, 0-6.

Dermed har Wozniacki kun en single-turnering tilbage i karrieren, da hun har bebudet, at grandslam-turneringen Australian Open senere i januar bliver hendes sidste.

Lørdagens kamp blev indledt med et brud fra hver spiller, men herefter satte Wozniacki sig på opgøret og tog første sæt forholdsvis sikkert med 6-3.

I andet sæt kom 25-årige Pegula blæsende fra start og fik hurtigt oparbejdet en føring på 3-0. Wozniacki fik kæmpet sig tilbage til 3-3, men så tog Pegula fart igen.

Med nærmest fejlfrit spil tog amerikaneren sættet med 6-4.

Tredje sæt startede ligeså katastrofalt for Wozniacki som andet sæt, da Pegula igen kom foran 3-0.

Men denne gang havde danskeren ikke noget modsvar til Pegulas hårde og aggressive spil.

Pegula endte med at give Wozniacki et regulært "æg" og vandt sættet 6-0 og dermed kampen i tre sæt.

Efter kampen roste Pegula Wozniacki efter de to spilleres første møde nogensinde.

- Caroline har haft en fantastisk karriere, og hun stopper jo nu. Jeg spillede rigtig godt, og det er jeg glad for, sagde Pegula efter kampen.

I finalen venter den mangedobbelte grandslam-vinder Serena Williams, der lørdag morgen slog den amerikanske teenager Amanda Anisimova med 6-1, 6-1.

Wozniacki er dog ikke helt ude af WTA-turneringen i Auckland endnu.

Søndag spiller danskeren double-finale i turneringen sammen med Serena Williams.

Det nye doublepar vandt 7-6, 6-2 over belgierne Kirsten Flipkens og Alison Van Uytvanck i semifinalen.

I finalen venter vinderen af den rent amerikanske semifinale, hvor Taylor Townsend og Asia Muhammad møder Cori Gauff og Catherine Mcnally.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce