x
Annonce
Sport

Wozniacki før sidste turnering: Det er ikke gået op for mig

William West/Ritzau Scanpix
Mandag begynder Australian Open, som bliver Wozniackis sidste tennisturnering. Hun vil nyde hvert sekund.

Det bliver meget specielt at gå ind til den sidste turnering i karrieren, Australian Open, siger Caroline Wozniacki til DR Sporten forud for turneringens start mandag.

En 14 år lang professionel karriere er potentielt kun én kamp fra at være forbi, og den følelse er uvirkelig for den danske tennisstjerne.

- Jeg tror ikke helt, det er gået op for mig, at det er den sidste turnering. Det tror jeg først, det gør en dag eller to inden. Så tror jeg, det rammer mig, siger Caroline Wozniacki til DR Sporten.

Natten til mandag dansk tid møder danskeren amerikanske Kristie Ahn, der ligger nummer 92 i verden, i turneringens første runde.

Her er de sat til at spille anden kamp på stadionet Melbourne Arena, annoncerer Australian Open fredag morgen dansk tid.

Dermed bliver det ikke i første runde, at Wozniacki får mulighed for at spille på et af turneringens to hovedstadioner, Rod Laver Arena eller Margaret Court Arena.

Men på Melbourne Arena kan potentielt knap 10.000 tennisfans se med fra tilskuerpladserne, når den danske tennisstjerne skal i aktion.

Wozniacki er i løbet af det seneste år gledet ned som nummer 35 i verden, hvilket gør, at hun ikke er seedet i årets første grand slam-turnering.

Ikke desto mindre nærer hun stadig forhåbninger om, at hun kan nå til tops i den turnering, som hun vandt i 2018, fortæller hun til DR Sporten.

- Mit mål er at gå hele vejen, og jeg går ud for at vinde de kampe, jeg har, siger Wozniacki til DR Sporten.

Hendes modstander, Kristie Ahn, har dog - på trods af at hun er et relativt upåagtet navn - gode resultater bag sig og kan blive en udfordrende opgave for danskeren.

Ahn leverede således på højt niveau US Open i efteråret 2019, hvor hun nåede fjerde runde og slog blandt andre Svetlana Kuznetsova og Jelena Ostapenko på vejen.

/ritzau/

Citeret artikel hos DR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Unfair at A-kassemedlemmer behandles dårligere end selvstændige

Læserbrev: I kølvandet på coronavirussen har regeringen og Folketinget handlet effektivt: Den ene hjælpepakke har afløst den anden. I 3F er vi særligt glade for trepartsaftalen, der sikrer mange lønmodtagere deres job. Desværre melder mange nye sig hele tiden ledige. De ikke-forsikrede selvstændige har allerede fået deres hjælpepakke. Nu har vi også brug for en, der sikrer de forsikrede lønmodtagere en bedre dagpengesats. Siden statsminister Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned, er der kommet 79 ekstra ledige i 3F Ringkøbing-Skjerns A-kasse. Det svarer til en stigning på 26,2 procent! Det er 79 lønmodtagere, der går væsentligt ned i indtægt som følge af coronapandemien. De lønmodtagere har krav på den samme beskyttelse som selvstændige, der er ramt af krisen. De selvstændige kan få en understøttelse på op til 23.000 kroner om måneden. Sådan skal det være. Desværre kan forsikrede medlemmer af 3F og andre A-kasser højst få ca. 19.000 kroner, som er den maksimale dagpengesats. Det er unfair, at medlemmer der solidarisk hver måned indbetaler til en A-kasse for at sikre sig mod løntab, får mindre end dem, der ikke betaler. Derfor bør der indføres et tillæg til de forsikrede lønmodtagere. Helt konkret skal satsen stige med en tredjedel af det nuværende beløb, hvilket betyder, at forsikrede vil få en sats på ca. 25.000. Højreorienterede debattører fra bl.a. Cepos har kritiseret forslaget, fordi de mener, at det vil være svært at rulle tilbage og giver et incitament til at gå arbejdsløs. Det giver ingen mening, fordi forslaget kun er målrettet coronakrisen og arbejdsløsheden er uforskyldt. Desuden kender jeg ikke nogen af mine medlemmer, der har lyst til at gå arbejdsløse. Ligesom de selvstændige, der har tabt deres livsgrundlag, ønsker ledige 3F’ere også kun at vende tilbage til deres arbejde. Ingen skal gå fra hus og hjem som følge af denne krise. Den øgede sats vil samtidig sikre, at efterspørgslen øges. Vi skal stå sammen i den svære situation. Derfor skal de ledige lønmodtagere også have ekstra hjælp!

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce