Annonce
Kultur

Wow-Park entrer turist-rangliste med flot placering

Wow Parks sucecs befinder sig helt oppe i trækronerne - ligesom parkens brugeranmeldelser. Pressefoto
Forlystelsesparken sprang flot ind på Visitdenmarks attraktions-liste allerede i første hug.
Annonce

Finderup: Der er god grund til at have armere over hovedet i Wow-Park. Ikke blot fordi det kræves, når man skal svinge rundt i træerne i forlystelsesparken, men også fordi, man har fået en flot placering på Visitdenmarks top 300-liste over mest besøgte attraktioner i 2018.

Wow Park har ansøgt om at komme på listen, og det blev med 36.448 gæster sidste år vekslet til en 127.-plads. Blandt Ringkøbing-Skjerns aktiviteter overgås det kun af Lyngvig Fyr og Bork Vikingehavn.

- Det er vi virkelig glade for, siger medejer Jacob Hindhede, der har parken sammen med sin bror Aage.

Jacob Hindhede, der med sin bror Aage ejer Wow Park, er topglad for placeringen på Visitdenmarks top 300-liste. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

På vej mod ny rekord

Han roser parkens medarbejdere for at give gæsterne en god oplevelse i parken. Dog er det gode besøgstal her midt i 2019 ved at være gamle nyheder for den populære familiepark, hvor man er på vej mod nye højder.

- Det vi fokuserer på, er dagens og årets omsætning. Vi har haft en god start på året, og påsken var rigtig god, siger Jacob Hindhede.

- Vi har gode dage nu her, og vi satte rekord i går med antal gæster, og det gør vi nok også i dag, siger han, da Dagbladet taler med ham onsdag, uden at han vil afsløre det præcise besøgstal.

Annonce

Nyt guldmærkat

Et alfa og omega for parkens succes er gode anmeldelser fra gæsterne. Det er blevet nemmere end nogensinde at give én til fem stjerner på Tripadvisor, Golittle, Facebook eller Google, og mange folk tjekker anmeldelserne, før de beslutter sig for at besøge et sted.

- Det betyder meget for os med konsistent gode anmeldelser. Danskerne har i flere år været gode til at anmelde os, men nu er tyskerne også begyndt at bruge det mere, siger Jacob Hindhede.

Jo bedre anmeldelser, et sted får, jo højere vil det befinde sig på diverse lister på internettet og dermed skabe mere synlighed. Og det skal Wow Park nok få en del af, for i år modtog forlystelsesparken nemlig Tripadvisors Udmærkelsescertifikat, som kun de allerbedst brugeranmeldte attraktioner opnår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce