Kultur

Wow-Park entrer turist-rangliste med flot placering

Wow Parks sucecs befinder sig helt oppe i trækronerne - ligesom parkens brugeranmeldelser. Pressefoto
Forlystelsesparken sprang flot ind på Visitdenmarks attraktions-liste allerede i første hug.

Finderup: Der er god grund til at have armere over hovedet i Wow-Park. Ikke blot fordi det kræves, når man skal svinge rundt i træerne i forlystelsesparken, men også fordi, man har fået en flot placering på Visitdenmarks top 300-liste over mest besøgte attraktioner i 2018.

Wow Park har ansøgt om at komme på listen, og det blev med 36.448 gæster sidste år vekslet til en 127.-plads. Blandt Ringkøbing-Skjerns aktiviteter overgås det kun af Lyngvig Fyr og Bork Vikingehavn.

- Det er vi virkelig glade for, siger medejer Jacob Hindhede, der har parken sammen med sin bror Aage.

Jacob Hindhede, der med sin bror Aage ejer Wow Park, er topglad for placeringen på Visitdenmarks top 300-liste. Arkivfoto: Jørgen Kirk

På vej mod ny rekord

Han roser parkens medarbejdere for at give gæsterne en god oplevelse i parken. Dog er det gode besøgstal her midt i 2019 ved at være gamle nyheder for den populære familiepark, hvor man er på vej mod nye højder.

- Det vi fokuserer på, er dagens og årets omsætning. Vi har haft en god start på året, og påsken var rigtig god, siger Jacob Hindhede.

- Vi har gode dage nu her, og vi satte rekord i går med antal gæster, og det gør vi nok også i dag, siger han, da Dagbladet taler med ham onsdag, uden at han vil afsløre det præcise besøgstal.

Nyt guldmærkat

Et alfa og omega for parkens succes er gode anmeldelser fra gæsterne. Det er blevet nemmere end nogensinde at give én til fem stjerner på Tripadvisor, Golittle, Facebook eller Google, og mange folk tjekker anmeldelserne, før de beslutter sig for at besøge et sted.

- Det betyder meget for os med konsistent gode anmeldelser. Danskerne har i flere år været gode til at anmelde os, men nu er tyskerne også begyndt at bruge det mere, siger Jacob Hindhede.

Jo bedre anmeldelser, et sted får, jo højere vil det befinde sig på diverse lister på internettet og dermed skabe mere synlighed. Og det skal Wow Park nok få en del af, for i år modtog forlystelsesparken nemlig Tripadvisors Udmærkelsescertifikat, som kun de allerbedst brugeranmeldte attraktioner opnår.

0/0

Tophistorier

Annonce
Tarm For abonnenter

Fra Holland til Tarm: Fiskesø var Willem og Jannies store drøm

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Kæmpe fremgang i Brugsen i Hemmet: Der er ansat mere personale for at følge med

Hvide Sande

Blandt legeland, bowling og spillemaskiner: - Fantastisk med sådan et sted til dårligt vejr

Kultur For abonnenter

E-force satsede på at vinde "the double" ved gadefodboldstævne i Hvide Sande

Tophistorier

Erhverv

21-årige Benjamin har åbnet sin egen webshop: Det kunne jeg gøre bedre

Vestjylland For abonnenter

Turister holder købmænd i live

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Mindeord

Mindeord: Michael bevarede humøret og det positive syn på livet

Vestjylland For abonnenter

Ormefiskeriet i Varde Å vil formentlig blive begrænset

112

Badegæst i nød reddet op af havet

Hvide Sande

Fanø har taget principiel kamp: Nu fjernes forlist Hvide Sande-kutter i 11. time

Annonce