Annonce
Skjern

WOW-brødre tilfreds med ny park: Leg i trætoppe var et hit i højsæsonen trods corona

Brødrene Jacob og Aage Hindhede stiftede Wow Park sammen med en park i Skjern i 2013 og udvidede sidste år med en endnu større park i Billund, som åbnede i sommer. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Den nye Wow Park i Billund har allerede flere besøgende end parken i Skjern.
Annonce

SKJERN: Betingelserne var ikke de bedste, da brødrene Hindhede i juni åbnede Wow Park nr. 2 ved Billund. Corona-restriktioner gav udfordringer, og modsat museer og zoologiske haver var Wow Park ikke med i sommerpakken, der gav halv pris på billetten til besøgende.

Højsæsonen 2020 blev dog alligevel til en succes for Aage og Jacob Hindhede, der åbnede deres første park ved Skjern i 2013.

- Vores nye park i Billund har fået en flot start trods en udfordrende sæson, og samlet set har de to parker i Billund og Skjern haft omkring 100.000 besøgende i højsæsonen, fortæller Jacob Hindhede.

Han tilføjer, at man på årsbasis ikke har sat nye besøgsrekorder, fordi corona-restriktionerne har betydet, at parkerne ikke har kunnet holde åbent i dele af sæsonen.

Annonce

Ingen sommerpakke

De fleste af de 100.000 gæster har lagt vejen omkring den nye park i Billund, som har haft totredjedele, altså omkring 67.000, af de besøgende, mens en tredjedel, omkring 33.000, har kravlet i træerne i Skjern.

- Parken i Skjern har sat rekord i højsæsonen i forhold til året før. Det er ret imponerende, når man tænker på, at vi ikke havde del i sommerpakken. Vi synes selv, at det er flot, siger Jacob Hindhede.

Både i Skjern og Billund har det især været danske og tyske turister, der har lagt vejen forbi, da  de internationale gæster har været en generel mangelvare i Danmark i år.

Jacob Hindhede fortæller også, at de seks uger i højsæsonen sædvanligvis leverer 60 procent af sæsonens besøgende.

Annonce

Større park i Billund

Det kommer ikke bag på Jacob Hindhede, at den nye park i Billund allerede har overhalet parken i Skjern, når det gælder antallet af gæster.

- Vi havde forventet, at der kom flere gæster til Billund, fordi parken er større, og der kan være flere gæster, siger han


Parken i Skjern har sat rekord i højsæsonen i forhold til året før. Det er ret imponerende, når man tænker på, at vi ikke havde del i sommerpakken. Vi synes selv, at det er flot.

Jacob Hindhede, medejer Wow Park


- Der er ingen tvivl om, at vi med vores koncept har ramt ned i en generel efterspørgsel, som kun er vokset siden åbningen i 2013. Turisterne har i stigende grad rettet blikket mod de trygge ferieoplevelser i naturen med god plads til leg og bevægelse, siger Jacob Hindhede.

Annonce

Udvikling i Skjern

Efter at have brugt tid og kræfter på åbne Wow Park i Billund de senere år skal der igen rettes fokus mod parken i Skjern.

- Vi vil opjustere med et nyt område. Det skal udvikles efter det samme dogme som resten af Wow Park. Nemlig at der ikke skal være maskiner eller elektricitet involveret, fortæller Jacob Hindhede, der dog endnu ikke er klar til at løfte sløret for, hvad der skal være i det nye område.

Der vil også ske ændringer i bygningerne omkring blandt andet spiseområdet og billetsalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Her er tallene, du ikke må se: 12 smittede med minkvariant i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Massetest i Vestjylland: Torsdag åbner yderligere to teststeder i Ringkøbing-Skjern

Annonce