Annonce
Ringkøbing

Workshop med cirkus og skattejagt

Annonce

Tarm: Tarm Handelsforening holder workshop med titlen "Cirkus skattejagt", der består af jonglørnumre, akrobatik, linedans, klovnerier, hemmelige trylletricks og meget mere.

Cirkusartisterne Rebekka Bjerre og Mikkel Rugholm har opbygget et helt nyt koncept specielt egnet til biblioteker, skoler og institutioner: Cirkus Skattejagt.

Danmarks disco darling Rebekka Bjerre, der har vundet DM i diversedansearter, og tryllekunstner & entertainer Mikkel Rugholm, som er vinder af talentkonkurrencen “Magic Kid” i Cirkusland, træder sammen i manegen og indleder med en 20 minutters cirkusforestilling, hvorefter alle børn inviteres til at deltage i en sjov cirkus workshop fuld af jonglørnumre,akrobatik, linedans, klovnerier og hemmelige trylletricks.

Rebekka og Mikkel medbringer alle de sjove og farverige cirkusrekvisitter, som de sammen med børnene på en time forvandler til en festlig og sjov cirkusforestilling i jagten mod den ypperste cirkusskat: Et stående bifald!

Børnene bliver involveret på en lærerig og pædagogisk måde, og når forestillingen er slut, går alle børn forhåbentlig hjem med en glad, lille cirkusartist i maven, fortæller arrangøren.

Arrangementet er for alle og foregår i Tarm på adressen Stationsvej 2 onsdag 15. juli fra klokken 11.00 til 13.00

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce