Annonce
Ringkøbing

Wiese udvider på Birkmosevej: Virksomheden har købt grund bag Lampemesteren og bygger ny hal

Her på disse grunde bag Wiese (den mørke bygning til højre i baggrunden) skal der etableres ny lagerhal. Foto Poul Osmundsen.
Firmaet har købt en grund lige bag forretningen på Birkmosevej i Ringkøbing, og bygger en hal på 1200 kvadratmeter, så elektrikerne kan få nogle bedre forhold og mere plads.

RINGKØBING: Der er godt gang i el-firmaet Wiese. Så godt, at Morten Brændgaard og medejerne af virksomheden, Nickolaj Fjordside og Benjamin Korsgaard, netop har købt to grunde ud til Birkmosevej lige bag den eksisterende forretning på adressen Birkmosevej 16.

- Her vil vi bygge en hal på cirka 1200 kvadratmeter, så vores elektrikere kan få nogle bedre forhold og mere plads til tingene, fortæller Morten Brændgaard.

De to grunde ligger mellem Ringkøbing Skilte og Vejs Auto skråt over for Wieses nuværende domicil og omfatter i alt 3700 kvadratmeter; det var de sidste ikke-bebyggede grunde på Birkmosevej, og Morten Brændgaard glæder sig til at komme i gang med byggeriet, for det er der brug for, fastslår han.

Wiese er blevet presset af firmaets egen succes, idet netbutikken Lampemesteren bare er vokset og vokset de senere år, hvilket har givet pladsproblemer både for netbutikken og for el-installationsdelen af forretningen.


Den nye hal skal bruges til lager, opmagasinering, kontor- og personalefaciliteter og lignende for el-afdelingen.

Morten Brændgaard, medindehaver af Wiese.


- Den nye hal skal bruges til lager, opmagasinering, kontor- og personalefaciliteter og lignende for el-afdelingen, siger Morten Brændgaard.

Annonce

I kraftig vækst

Den 1. oktober 2016 købte Wiese en lagerbygning på Birkmosevej 18. Den blev efterfølgende bygget om med nyt kontor, butik og større lagerfaciliteter på i alt 2400 kvadratmester, og den , så den 11. marts 2017 åbnede den nye 500 kvadratmeter store butik.

De nye rammer blev hurtigt for snævre, så i 2019 købte Wiese naboejendommen, Birkmosevej 16, der er på cirka 1.000 kvadratmeter, hvorefter firmaets el-afdeling og en del af webshoppen flyttede derover. Netbutikken og el-afdelingen havde hidtil delt lokaler.

Den nye hal skal opføres på grunden mellem Vejs Auto og Ringkøbing Skilte. Google Maps.

Men væksten er fortsat, og derfor har firmaet haft brug for en mere fremtidssikret løsning, hvor el-afdelingen blev adskilt fysisk fra Lampemesteren, fortæller Morten Brændgaard.

Morten Brændgaard regner med at gå i gang med byggeriet af den nye hal så hurtigt, tilladelserne fra kommunen foreligger.

- Vi håber, at vi kan være færdige med hallen omkring efterårsferien, siger han.

Opdatering: Vi har fjernet et billede i artiklen, som viste en forkert grund. Redaktionen beklager.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce