Annonce
Ringkøbing-Skjern

West Coast Pride skal have generalforsamling

Alle kan deltage i generalforsamlinegn i West Coast Pride. Foto: Sharon McCutcheon/Unsplash
På generalforsamlingen er der valg til Forperson, Næstforperson, tre til syv bestyrelsesmedlemmer samt eventuelt to suppleanter.
Annonce

Ringkøbing: Foreningen West Coast Pride holder generalforsamling lørdag 17. oktober kl. 14.30 i fællesarealet på Ringkøbing Gymnasium. Alle kan deltage i generalforsamlingen, da der lige nu ikke opkræves kontingent til foreningen.

Dagsordenen afslører dog, at medlemskontingentet vil udgøre 80 kroner om året, hvis generalforsamlingen godkender dette.

Grundet Covid-19 beder West Coast Pride alle, der har de mindste symptomer på Corona-virus, om at blive hjemme. Alle der er forhindret i at møde op, har mulighed for at deltage i generalforsamlingen live på West Coast Pride´s Facebook side, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Hvis man ser med online, har man mulighed for at stille spørgsmål eller kommentarer til generalforsamlingen i kommentarfeltet. Det vil dog kun være muligt for fremmødte at stemme samt at deltage i den efterfølgende spisning efter generalforsamlingen.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest otte dage før generalforsamlingen. Forslag om vedtægtsændringer, der ønskes behandlet, skal være bestyrelsen i hænde ved udgangen af den måned, hvor den ordinære generalforsamling skal afholdes.

Forslag sendes til westpridemail@gmail.com. Tilmelding til generalforsamlingen er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overgreb og forskelsbehandling

Alarm 112

Efter flugtforsøg fra fængsel: Nu skal Peter Madsen igen for en dommer

Annonce