Annonce
Ringkøbing-Skjern

Weekendtrafikken bød på færdselsuheld, narkobilister og en glemt afsoning

Flere bilister taget for narkokørsel i weekenden. Arkivfoto.
Heldigvis skete der ingen særlig personskade i weekenden. Kun materiel skade.

Ringkøbing-Skjern: Flere personer må henover weekenden have glemt deres køreskoleundervisning. I hvert fald blev to personer stoppet, mens de var påvirket af narko. Den ene havde desuden også glemt at møde op til afsoning.

Fredag klokken 17.40 blev en 23-årig mand fra Hvide Sande stoppet på Holstebrovej i Skjern. Det viste sig at være fornuftigt, for den unge mand var påvirket af hash.

Tidligt mandag morgen klokken 01.40 blev en 27-årig mand stoppet på Søndervigvej ved Vester Kær. Manden var både påvirket af narko og spiritus. Herudover var han ikke dukket op til afsoning af en dom. Derfor tog politiet ham med i arresten.

Annonce

Færdselsuheld lørdag og søndag

Udover sprit- og narkokørsel bød weekenden også på flere færdselsuheld.

Lørdag klokken 15.47 skete der et færdselsuheld på Houvig Klitvej. En 78-årig tysk bilist skulle svinge til venstre, men overså muligvis en modkørende tysk bil. I hvert fald rammer de to biler hinanden. Der er ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing ikke sket særlig personskade, selvom bilisterne blev kørt til tjek på sygehuset. Der skete kun materiel skade.

Der er også sket et færdselsuheld søndag. En 42-årig mand fra Kibæk mistede herredømmet over sin bil på Vorgod Østerbyvej. Han kørte ind i et træ, hvorefter han kom en tur på sygehuset. Der skulle ikke være sket ham noget alvorligt.

Herudover har politiet fået en anmeldelse om, at en af stærekasserne på Herningvej er blevet ødelagt. Ifølge politikommissær Bjarne Højgaard er det muligvis kun plastikken, der er ødelagt. Der er oprettet en hærværkssag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];