Annonce
Ringkøbing-Skjern

Weekenden bød på hærværk, ballade og et væltet træ

Politiet kom godt rundt i kommunen i løbet af weekenden. Foto: Palle Herløv

HØJMARK/RINGKØBING/SKJERN/TARM: To gange måtte politiet rykke ud lørdag aften, da der var ballade i den sydlige del af kommunen.

I Ådum blev der brændt dæk af og kørt ræs på Skodsbølvej ved 19-tiden. Men da politiet nåede frem, var bilerne væk.

Senere på aftenen ved 23.30-tiden blev der spillet høj musik i Østergade i Skjern, men også her var forstyrrelsen ovre, da patruljebilen kom frem. Betjentene mødte dog en 19-årig mand på adressen, som erkendte, at der havde været spillet højt, men at det ikke ville ske igen.

Kort forinden havde politiet også været omkring Tarm, hvor blæsten havde fået så godt fat i et træ, at det var væltet og spærrede den ene vejbane i krydset ved Tarmvej og Vester Kvartervej.

Politiet har også været en tur omkring Højmark Børnehus på Adelvej, hvor der i weekenden er blevet kastet en urtepotte gennem et vindue i tiden fra fredag eftermiddag til søndag middag.

Hos ungdomsklubben på Søibergsvej i Ringkøbing har der også været hærværk, hvilket indebærer ødelagte tagplader og brandskader efter en engangsgrill på et bord. Det skete natten til fredag og har givet skader for 15.000 kroner.

Sidst men ikke mindst var politiet et smut i Søndervig søndag ved 15-tiden, hvor to tyske piger på seks og 10 år var blevet væk fra deres forældre. De fik hjælp af en dansk kvinde, der kontaktede politiet, så børnene en times tid senere var genforenet med deres forældre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce