Annonce
Videbæk

Webshop i Spjald investerer i stort robotlager

Billig-arbejdstøj.dk i Spjald investerer i fremtiden med købet af et robotlager, der bliver leveret til efteråret. Her ses en af de 18 robotter. PR foto
Robotlagerspecialisten Element Logic skal til efteråret levere et anlæg til den vestjyske webshop billig-arbejdstøj.dk. Anlægget skal fremtidssikre virksomhedens konkurrenceevne efter en periode med vækst både i Danmark og i udlandet.

Spjald: Webshoppen billig-arbejdstøj.dk i Spjald investerer i fremtiden med købet af et AutoStore-robotlager fra Element Logic, der bliver leveret til efteråret.

Anlægget, der foreløbigt har plads til 20.000 kasser og 18 mobile robotter, skal være med til at sikre billig-arbejdstøj.dk's fortsatte effektivitet og konkurrenceevne efter en periode med markant vækst, der blandt andet har kastet fem Gazelle-priser i træk og en international ekspansion af sig for den vestjyske virksomhed.

- Vi er i dag klart den største webshop for arbejdstøj i Danmark, men skal vi blive ved med at være det, er vi nødt til løbende at investere i vores setup. Det er det, vi gør med denne ordre hos Element Logic, siger ejer og administrerende direktør Tommy Søndergård i en pressemeddelelse.

Billig-arbejdstøj.dk blev grundlagt i 2009 og beskæftiger i dag cirka 60 medarbejdere, der alle arbejder på virksomhedens adresse i Spjald. Med salg i foreløbig tre lande ud over Danmark - Sverige, Norge og England - har Tommy Søndergård gennem længere tid ledt efter en automatisk lagerløsning, der kunne øge effektiviteten og bedre udnytte den eksisterende lagerplads.

Annonce
Robotterne skal køre rundt på "taget" af bygningen. PR-foto

Klar til julesalg

Ifølge Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark, er billig-arbejdstøj.dk et godt eksempel på en e-handelsvirksomhed, der tænker langsigtet og strategisk ved at optimere sin logistik.

- Plads og lagerkapacitet er ofte en barriere for vækst for den slags virksomhed. Med vores løsning kan billig-arbejdstøj.dk klemme flere varer gennem systemet og samtidig udvide anlægget inden for rammerne af det eksisterende lager, hvis der bliver behov for det, siger Nikolaj Bjørn Eriksen.

Efter planen skal anlægget stå klart til september, så Billig-arbejdstøj.dk's logistik er gearet til efterårs- og julesalget, der traditionelt er årets travleste periode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce