Annonce
Ringkøbing

WEB-TV: Ringkøbing Idræts Forening har ansat en marketingschef

RIF-formand Henning Bro (tv) og Lars Bræmer forventer sig meget af samarbejdet. Foto: RIF/Henrik Olesen.

Store ændringer er på vej i Ringkøbing Idræts Forening (RIF). Den hæderkronede Ringkøbing-klub skærper nu den professionelle profil. Foreningen har ansat den 31-årige Lars Bræmer som marketingchef.

Han får som hovedopgave at skabe en rød tråd mellem egnens virksomheder og RIF, så klubbens ambitiøse planer kan blive ført ud i livet.

Det skal ske ved at tilbyde sponsorerne attraktive »pakker«, der giver dem mulighed for at vise ansigtet frem i RIF-sammenhænge, samtidig med at de får tilbud om at deltage i forskellige aktiviteter, målrettet mod sponsorerne, siger Lars Bræmer.

Langsigtede planer
Allerede for et par måneder siden begyndte han at arbejde tæt sammen med RIF's bestyrelse om at få skruet de langsigtede planer sammen.

Disse omfatter også fuldstændig nye kampdragter, en stærkt fornyet hjemmeside for klubben og en række andre tiltag.

Blandt andet er der planer om at gøre stadion mere indbydende og på længere sigt om at få udvidet og fornyet klubhuset.

Læs mere i Dagbladet i dag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

KA er en del af den danske model

Læserbrev: Det siges tit, at angreb er det bedste forsvar. Det er tydeligt, at næstformand Palle Bisgaard fra 3F følger den taktik i Lauge Bonde-sagen, hvor 3F har tvunget en virksomhed, der i mange år har haft en anerkendt overenskomst, til at tegne overenskomst. Selv om virksomhedens medarbejdere og ledelse er rasende over 3Fs tvang, tromler fagforbundet bare videre i sin magtarrogance. I stedet for at reflektere over 3Fs rolle i sagen bruger Palle Bisgaard spaltepladsen på at beskylde Arbejdsgiverforeningen KA for alverdens ting, og jeg vil gerne afmontere et par af hans myter. I KA er vi tilhængere af den danske model. Vi er selv en del af den danske model, fordi vi aftaler løn- og arbejdsvilkår gennem en landsdækkende overenskomst, der dækker bredt branchemæssigt. Overenskomst er kernen i den danske model, og vores har samme vægt som andre overenskomster. Arbejdsretten har for længst anerkendt vores overenskomst og understreget, at den har et niveau og indeholder alt, hvad der er sædvanligt for kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked. Vi mener – modsat 3F – at både lønmodtagere og arbejdsgivere skal have frihed til at vælge, hvilke fag- og arbejdsgiverforeninger, de ønsker at være medlem af. Vi ser konkurrencen og mangfoldigheden på arbejdsmarkedet som en klar fordel for begge parter. Den tvang, som 3F benytter, hører ikke hjemme i et moderne samfund som det danske. 3F har travlt med at tage patent på den danske model. Det holder ikke, når man husker, hvordan Østre Landsret allerede i 1984 fastslog, at KA opererer inden for den danske model. Det var dengang, at Arbejdsministeriet med socialdemokraten Svend Auken som minister i begyndelsen af 1980erne havde nægtet at godkende KAs ferieoverenskomst med den begrundelse, at KA ikke var en rigtig arbejdsgiverforening og vores overenskomst ikke var en rigtig overenskomst. Østre Landsret nåede frem til den modsatte konklusion: KA er en del af den danske model. Hvis den danske model skal overleve på sigt, er det nødvendigt at give plads til andre spillere og nye løsninger. Den danske model overlever ikke, hvis den udelukkende skal hvile på Fagbevægelsens Hovedorganisation, der mister medlemmer i stort tal og dermed taber legitimitet. Hvis modellen skal have et folkeligt mandat, nytter det ikke at pege fingre af de hundredtusindvis af danskere, der gerne vil modellen, men som ønsker at gøre tingene på en anden måde og derfor vælger alternative arbejdsmarkedsorganisationer.

Annonce