Annonce
Sport

Watford-manager undskylder efter 0-8-blamage

Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Watford blev ydmyget, da Manchester City vandt 8-0, og Watfords manager måtte undskylde efter nederlaget.

Watford blev lørdag klædt af for åben skærm, da klubben på udebane tabte hele 0-8 til Manchester City i Premier League.

Cifrene var blot en enkelt scoring fra at tangere rekorden i ligaen, som Manchester United satte i 1995 med en 9-0-sejr over Ipswich.

Watford-manager Quique Sánchez Flores trådte til for kort tid siden, da Javi Gracia blev fyret, og Flores havde på Watfords hjemmeside inden kampen talt om, at alt er muligt i fodbold.

Det var nok ment som et positivt indspark til klubbens fans, som har kunnet se Watford indlede sæsonen uden sejr.

Ordene viste sig dog at matche lørdagens opgør ganske godt efter en kamp, hvor City satte rekord for hurtigste føring på 5-0 i Premier League.

Den var en realitet efter blot 18 minutter, da det hele for længst var forbi for Watford.

Efter den forsmædelige afklapsning var der da også ren besked fra den spanske manager.

- Vi arbejder for fansene.

- Vi er en samlet pakke. Styrken i den pakke er styrken i den enkelte person. Fansene er de mest vigtige. Vi er skuffede. Vi kæmper for at ændre denne situation.

- Vi beklager, lød det fra Watford-manageren ifølge BBC.

Han kan konstatere, at Watford ligger sidst i tabellen med to point efter seks kampe og en målscore på 4-18.

For Watford-keeper Ben Foster blev det da også en mareridtsdag på grønsværen.

- Det er et chok. Det er pinligt. Vi skuffede os selv og fansene. Vi gav ikke alt, hvad vi havde, siger målmanden.

For Manchester City var det lidt af et modsvar, efter at Josep Guardiolas tropper for en uge siden tabte til Norwich.

- Når man scorer fem mål på fem afslutninger, så er det spillernes kvalitet, der gør forskellen.

- Det bliver normalt kedeligt, når et hold fører 5-0 i pausen. Så bliver det useriøst, men jeg er mest glad for, at vi gjorde det modsatte. Vi var aggressive og spillede en virkelig god anden halvleg.

- Det er som om, at tidligere spillere, journalister og andre kloge hoveder stadig ikke forstår, at det er en del af livet, at man kan tabe kampe. Vi kan tabe kampe, men det vigtigste er, hvordan vi reagerer på det, siger Guardiola.

Manchester City har på andenpladsen to point op til Liverpool, som for en kamp færre har 15 point.

/ritzau/Reuters

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce