Annonce
Hvide Sande

Waterz Skole har fået en donation på 50.000 kr. fra Nordea Fonden

Den selvejende institution Waterz har fået 50.000 kroner fra Nordea-fondens lokalpulje til udvikling af Waterz Skole, hvis mål det er at introducere skoleelever i Ringkøbing-Skjern Kommune til vandsport. Privatfoto
Den selvejende institution Waterz har fået 50.000 kr. fra Nordea-fonden til Waterz Skole, der skal gøre vandsport til en naturlig del af skoleskemaet i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Annonce

Hvide Sande: Den selvejende institution Waterz får nu mulighed for at udvide projektet Waterz Skole, der har til formål at introducerer områdets børn og unge til forskellige former for vandsport via vandsportsforløb for kommunens skoler ved Ringkøbing Fjord. Projektet er nemlig blevet støttet med 50.000 kroner fra Nordea-fondens Lokalpulje.

- Støtten betyder, at vi kan få flere elever ud på vandet. Vi har en god base, men vi vil gerne udvide projektet og få endnu flere elever og skoler. Vi har været ude og prikke til skolerne, og de modtager projektet rigtig godt. Derudover har vi lavet et samarbejde med Dansk Surf og Rafting Forbund omkring en læringsdag for lærerne fra deltagende skoler, fortæller projektleder Katrine Kock Frandsen i en pressemeddelelse.

Waterz Skole vil der introducerer områdets børn og unge til forskellige former for vandsport via vandsportsforløb for kommunens skoler ved Ringkøbing Fjord. Det har man nu fået 50.000 kroner til fra Nordea-fondens lokalpulje. Privatfoto
Annonce

Fællesskab

Med Waterz Skole håber man også at bidrage yderligere til det lokale fællesskab i Ringkøbing-Skjern.

- Vi håber at kunne lave en større indsats for at sluse de unge ud i klubberne efter vandsportsforløbene, så der er lokale klubber, der står klar til at gribe de unge, der synes vandsport er sjovt. Surfsporten er en individuel sport, så det er dejligt, hvis vi kan bidrage til at indsluse de unge i klubberne og derigennem styrke fællesskaberne. Men det er også godt, hvis de fortsætter på egen hånd, så skal vi bare sikre, at der er nogle gode rammer til det, siger Katrine Kock Frandsen.

- Lokalpuljen er til de mange ildsjæle rundt om i landets organisationer, der mangler lidt ekstra til det de brænder for, og som skaber glæde for mange i lokalområdet, siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce