Annonce
Videbæk

Vorgod-Barde-læge: Der er nogen, der har truet med en flaske champagne

Det nye sundhedshus skal bygges i forlængelse af hallen.
Så blev det en kendsgerning, at regeringen sender 6,4 millioner til nyt sundhedshus i Vorgod-Barde. Lægen Stella Reece har svært ved at få armene ned.

Vorgod-Barde: - Vi er så glade. Vi er jubler over, at det gik igennem.

Sådan siger Vorgod-Barde-lægen Stella Reece om de 6,4 millioner kroner, som regeringen fredag har meldt ud, at de vil støtte byens nye sundhedshus med.

- Vi glæder os helt vildt. Der er nogen, der har truet med en flaske champagne i eftermiddag, griner hun fredag eftermiddag og fortsætter:

- Vi har fået sendt besked rundt for at høre, om nogen kunne og ville være med til at fejre det. Så det håber jeg da, at der er nogen, der kan, så vi kan sige "godt gået" til hinanden.

Annonce

Nødt til at gøre noget

Ifølge Stella Reece falder pengene på et meget tørt sted.

- Vi trænger til et nyt lægehus. Det her er slidt og gammel. Det er udtjent. Huset kunne man ikke byde folk, og det har de hørt efter, og det har jeg stor respekt for. Hvis vi skulle have et generationsskifte, var vi nødt til at gøre noget bygningsmæssigt, siger hun.

Vorgod-Barde-lægen har allerede en ny læge, der efter endt uddannelse gerne vil overtage praksissen.

- Det har betydet meget for ham, at han kunne leje sig ind og ikke skulle stå inde for et kæmpemæssigt lån. Nu har han også fået den gode nyhed, og han var lige så glad som jeg. Nu kommer han som uddannelseslæge her til august, og det skal han være i et år. Når han er færdig, regner vi med, at han overtager praksissen. Det bliver så til august 2020, siger Stella Reece.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce