Annonce
112

Voldstiltalt måtte føres ud af retssalen af betjente: I kunne lige så godt sætte en papegøje ind

En tiltalt måtte føres ud af retssagen, da han ikke efterkom dommerens ønske. Modelfoto
Under en vidneforklaring i sagen om knivstikkeri og hammervold i Vorgod-Barde var der et optrin. En tiltalt for grov vold ikke ville holde mund, da dommeren bad ham om det.
Annonce

Herning: Fem personer er tiltalt for grov vold, da fire af dem angiveligt overfaldt tre mænd i Vorgod-Barde, mens den femte skulle have transporteret de andre til og fra gerningsstedet.

Det endte dog med, at der kun sad fire på anklagebænkene ved retten i Herning i dag, da den ene, en 42-årig mand, måtte føres ud af retssalen af betjente.

Den 42-årige tiltalte var oprevet, da han mente, at anklageren lagde ord i munden på det vidne, som afgav forklaring. Den tiltalte og flere af forsvarsadvokaterne protesterede, da de mente, at anklageren forbandt den 42-årige med et aluminiumsbat, uden at vidnet selv var kommet ind på det.

Annonce

Ville ikke høre efter

Den 42-årige blev dog ved med at protestere, hvorefter dommeren fortalte ham, at han ikke havde ret til at udtale sig på daværende tidspunkt.

- Nej, men det har jeg lyst til, svarede den 42-årige.

Selv om dommeren truede med at sende ham ud, fortsatte den 42-årige sine protester.

Det fik dommeren til at bede et par retsbetjente om at gelejde den tiltalte ud fra retslokalet til et lytterum, hvorfra han kunne overhøre resten af vidneforklaringen.

På vejen ud fik den 42-årige dog fortsat luftet sine frustrationer og sagde, da han kom forbi vidnet, med hentydning til forklaringen:

- Det er tydeligt, at I har haft fire måneder til at aftale. I kunne lige så godt sætte en papegøje ind, sagde den 42-årige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Spritny Polaris-ATV stjålet fra garage

Annonce