Tarm

VM-finalist glæder sig til at prøve talentet af i New York

Jonas Colkær Thomsen fra Tarm er i disse dage i New York for at kæmpe med om titlen som verdensmester i comuterspillet Fortnite. På billedet er han netop ankommet til USA. Privatfoto.
18-årige Jonas Colkær Thomsen fra Tarm skal i den kommende weekend dyste med om millionpræmier i VM-finalerne i skydespillet Fortnite.

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg placerer mig højt i en turnering. De sidste 12 søndage har der været finaler i turneringer, og det eneste, som jeg fokuserer på de dage, er at placere mig højt i de forskellige turneringer.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende ... Jonas Colkær er i skrivende stund allerede stukket af sted til New York for at kæmpe om VM-titlen i Fortnite. Inden take-off nåede han ikke at svare på spørgsmålet her, som er ét af de faste spørgsmål til Dagbladets Her & Nu-gæster. Men hvis vi give et bud, så kunne Jonas måske godt finde på at vise sin gæst en spændende dyst på sin computerskærm.

Mit seneste besøg i en kirke var til min nevøs dåb for cirka tre år siden.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være én der er nogenlunde nem at synge med på, og som mange kender. Så tror jeg ville vælge "Wannabe" med Spice Girls eller "What Makes You Beautiful" med One Direction eller "Baby" med Justin Bieber, da ALLE kender dem og nogenlunde kan teksten.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil jeg enten tage til Las Vegas, Cuba eller Egypten, da det er nogle af de steder jeg gerne vil prøve at rejse hen.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, skulle det være ... Hvis jeg skulle vælge en fra Danmark, så skulle det nok være Bro, men hvis man kunne vælge udenlandsk, ville det nok være Ariana Grande / Post Malone.

Næste uge ser jeg frem til at varme op til verdensmesterskaberne i Fortnite sammen med min organisation Eleven Gaming i New York. Det vil forhåbentlig give et spark mod førstepladsen.

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg placerer mig højt i en turnering. De sidste 12 søndage har der været finaler i turneringer, og det eneste, som jeg fokuserer på de dage, er at placere mig højt.

Jonas Colkær Thomsen

ALDER: 18 år

PRIVAT: Single

PROFESSION: Professionel Fortnite Spiller for Eleven Gaming

HJEMBY: Tarm

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Portræt

Flemming Schantz: Først da jeg gik konkurs og mistede alt, lærte jeg at drive forretning

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Udland For abonnenter

Britisk ambassadør: Stor­britannien forlader EU 31. oktober - aftale eller ej

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Annonce