Annonce
Hvide Sande

Vita og Jørgen sælger huset - og fortsætter med at sælge blomster

Indehaverne af Vitas Blomster, Vita og Jørgen Kristoffersen, er klar til at sælge huset i Hvide Sande, hvor de dog fortsat vil drive deres forretning med blomster og specialiteter. Pressefoto
Ægteparret Vita og Jørgen Kristoffersen har besluttet sig for at sælge deres hus på Parallelvej i Hvide Sande, hvor de også driver forretningen Vitas Blomster, som der fortsat skal holdes liv i.

Hvide Sande: I 35 år har Vita og Jørgen Kristoffersen gjort sig som blomsterhandlere i Hvide Sande, og der er ingen planer om at lade karrieren visne, skønt ægteparrets ejendom på Parallelvej 63 - hvor Vitas Blomster har til huse - netop er sat til salg.

- Vi har fortsat et ønske om at drive vores blomsterbutik - enten i de nuværende lokaler som lejer eller ved at leje et andet lokale i byen, da vi jo endnu ikke ønsker at gå på pension, siger 61-årige Vita Kristoffersen.

Parrets hus med tilhørende forretning er på lige godt 500 kvadratmeter fordelt på to plan, og det er lige rigeligt at passe og vedligeholde.

- Der sker jo rigtig meget i Hvide Sande i disse år, og vi mener, at vores bolig sagtens kan anvendes til mange forskellige formål. Beliggenheden gør jo også, at der sagtens kan bygges ældreboliger eller skabes et andet projekt på matriklen, tilføjer Vita Kristoffersen.

Hun siger videre, at husets privatafdeling eksempelvis kan bygges om og indrettes med tre eller fire lejligheder.

Annonce

Der sker jo rigtig meget i Hvide Sande i disse år, og vi mener, at vores bolig sagtens kan anvendes til mange forskellige formål

Vita Kristoffersen, indehaver af Vitas Blomster i Hvide Sande

Også med selvbetjening

Parallelvej 63 er snart at finde som salgsprojekt hos EDC i Hvide Sande, og for ægteparret er det vigtigt at pointere, at Vitas Blomster altså ikke er på vej mod lukning.

- Vi brænder for det endnu, og vi synes, det er vigtigt, at byen fortsat har en blomsterbutik, siger Vita Kristoffersen.

Forretningen er i dag også godkendt til at sælge specialiteter fra blandt andet Frelsens Chokolade, og ægteparret har stor succes med en selvbetjeningsafdeling, hvor folk kan købe blomster døgnet rundt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];