Annonce
Erhverv

Virtuelt Mega-Banko blev en mega-succes

De fem bychefer inden udsendelsen. Fra venstre: Jacob Muldkjær Rasmussen, der er købstadschef i Ringkøbing, Jeanett Sørensen, bychef i Tarm, Lei Iben Raunow, destinationsmanager i Hvide Sande og Søndervig), Mette Christensen, bychef i Skjern), samt Annette Hindkjær, bychef i Videbæk. Privatfoto.
Flere end 3.500 spillede med om de mange præmier, da kommunens seks handelsbyer onsdag aften holdt Mega Banko på internettet.

Ringkøbing-Skjern: Flere end 3.500 spillede med om de mange præmier, da kommunens seks handelsbyer onsdag aften holdt Mega Banko på internettet.

Ringkøbings købstadschef er yderst tilfreds med opbakningen:

- Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra folk, der er glade for, at der gennemføres noget anderledes, som man kan deltage i på nettet. Det er med til at kaste lidt positivitet ind i en hverdag, der er svær for mange, siger Jacob Muldkjær Rasmussen i en pressemeddelelse.

De seks handelsbyer Hvide Sande, Søndervig, Tarm, Videbæk, Skjern og Ringkøbing var sammen med Ringkøbing-Skjern Handelsråd drivkraften bag det virtuelle banko.

- Der har været en helt igennem fantastisk opbakning fra alle lokale handlende i alle byerne i form af for over 100.000 kroner præmier til bankspillet. Det er jo et helt vanvittigt flot beløb, der siger noget om, at selvom vi konkurrerer om kunderne i det daglige, står vi også sammen og er klar til at løfte i flok, når det gælder om at sikre den lokale detailhandel og de lokale liberale erhverv i hele kommunen, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.


Selvom vi konkurrerer om kunderne i det daglige, står vi også sammen og er klar til at løfte i flok.

Jacob Muldkjær Rasmussen, købstadschef i Ringkøbing


I kommentartrådene på Facebook-siderne hos de seks handelsbyer var der da også lutter ros til arrangørerne. Og deltagerne ser tilsyneladende gerne en gentagelse en anden gang.

- Vi udelukker intet. Nu skal vi lige evaluere den her omgang, og så ser vi, om det skal være en årligt tilbagevendende begivenhed, eller om vi finder på noget andet i fællesskab, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce