Annonce
Skjern

Vinderen til den store Skills-Stafetfinale er fundet

Der blev knoklet med de mange opgaver ved Skills-Stafetten. PR-foto
Vinderen i år blev Amagerskolen fra Skjern med tiden 4 minutter og 22 sekunder. Kommunemesterskabet” i Skills Stafetten blev afgjort over fem dage på UCRS i Skjern.

Skjern: I uge 44 deltog 8. klasserne fra en række folkeskoler, friskoler og en efterskole i Skills Stafetten for at finde en vinder, som repræsenter UU-regionen Ringkøbing-Skjern i den store Skills-Stafetfinale i Bella-Centret i København i januar 2020. Stafetten er en konkurrence, der afholdes i hele Danmark for at vække elevernes interesse for erhvervsuddannelser.

De fire finalehold fra Videbæk Skole, Ringkøbing Skole, Kirkeskolen og Amagerskolen fra Skjern mødtes i den afgørende finale, hvor samarbejde, faglig viden og snilde er nøgleord, når tiden er altafgørende.

Vinderen i år blev Amagerskolen fra Skjern. Ved en af opgaverne skulle holdene for eksempel lægge mursten i et bestemt mønster. Ved en anden opgave skulle to af deltagerne på holdet lede det tredje holdmedlem, som havde bind for øjnene.

Annonce

I alt 707 elever deltog

- Kommunemesterskabet” i Skills Staffeten afgøres over fem dage på UCRS i Skjern. De første fire dage deltog cirka 15 skolehold hver dag, og i alt 707 elever. Hvert hold bestod af fire elever, der samlede point ved i løbet af dagen at være rundt i de forskellige afdelinger indenfor merkantil, mekaniker, teknologi og metal, bygge og anlæg, samt Mad og Oplevelser, hvor de lærte om fagene og løste opgaver. De tre hold, som samlede flest point hver dag, gik videre til finaledagen om fredagen.

I to år har vinderholdet været fra Grønbjerg Friskole, men i år måtte de afgive deres titel, eftersom de ikke kom videre til finalerunden, efter at de 12 finalehold havde dystet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce