Annonce
Ringkøbing-Skjern

Vinderen af hovedpræmien i Lions Julelotteri: - Vi er klar til at rejse når det er muligt

Peter Eeg fra Lions Club Ringkøbing, den glade vinder Lizzie Vedam samt Louise Gundesbøl fra Primo Tours. Pressefoto
Annonce

Ringkøbing:  - Jeg troede ikke mine øjne. Jeg var inde og tjekke det flere gange. Men den var rigtig nok. Det var virkelig en dejlig overraskelse, siger Lizzie Vedam.

Det var hende der løb med hovedgevinsten i Lions Julelotteri 2020, et rejsegavekort på 15.000 kroner, som hun fik overrakt af Peter Eeg fra Lions Club Ringkøbing og Louise Gundesbøl fra Primo Tours.

- Jeg har spillet med i mange år - siden 90'erne tror jeg. Men det er mange år siden, jeg har vundet noget. Min mand og jeg er helt klar til at rejse, når det igen bliver muligt. Primo Tours har jo mange spændende rejsemål, siger Lizzie Vedam.

Annonce

Meget mærkværdigt år

- Det har været et meget mærkværdigt år. Vores store corona-udfordring har været, at vi skulle undvære skolesalg. Til gengæld har vi haft et godt salg i butikker, og det salg, vi selv har stået for, er også gået godt. Vi får et overskud, der er væsentligt mindre end normalt. Men vi får trods alt et overskud, som kan bruges til velgørende formål - som for eksempel julehjælp. Det er vi rigtig glade for, siger Peter Eeg.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Annonce