Annonce
Sport

Vind en bil på Green Arena

Hvis du vælger at se Ringkøbing IFs danmarksseriehold mod Tjørring på Green Arena, kan du være den heldige vinder af en ekstra flot præmie. Arkivfoto: Jørn Deleuran

Er du dygtig eller bare heldig, så kig forbi Green Arena søndag eftermiddag.

På søndag klokken 13.30 skal Ringkøbing IFs danmarksseriehold for første gang her i foråret spiller på hjemmebanen Green Arena, når Tjørring kommer på besøg.

Annonce

En fast tradition i forbindelse med danmarksseriens hjemmekampe er, at tilskuerne har mulighed for at tippe på resultatet af første halvleg.

Seat inklusiv benzinforbrug

I søndagens kamp er der skruet lidt ekstra op for præmien til den heldige eller dygtige tipper, fortæller Ringkøbing IFs salgs- og marketingchef Lars Bræmer.

»Indehaveren af StaBil Service i Ulfborg, Leif Jensen, stiller en Seat Leon inklusiv benzinforbrug til rådighed i en hel uge til vinderen af tipskonkurrencen,« siger Lars Bræmer.

Sejr over bundholdet

Lars Bræmer oplyser, at hvis der ikke er en tilskuer, som rammer det nøjagtige resultat af kampens første halvleg, vil der blive trukket lod blandt tipperne, så uanset hvad bliver nøglen til Seaten overdraget til en af de tilskuere, der skal på Alkjær for at se, om Ringkøbing IF kan vinde over bundholdet Tjørring og dermed holde fast i topplaceringen i danmarksserien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

KA er en del af den danske model

Læserbrev: Det siges tit, at angreb er det bedste forsvar. Det er tydeligt, at næstformand Palle Bisgaard fra 3F følger den taktik i Lauge Bonde-sagen, hvor 3F har tvunget en virksomhed, der i mange år har haft en anerkendt overenskomst, til at tegne overenskomst. Selv om virksomhedens medarbejdere og ledelse er rasende over 3Fs tvang, tromler fagforbundet bare videre i sin magtarrogance. I stedet for at reflektere over 3Fs rolle i sagen bruger Palle Bisgaard spaltepladsen på at beskylde Arbejdsgiverforeningen KA for alverdens ting, og jeg vil gerne afmontere et par af hans myter. I KA er vi tilhængere af den danske model. Vi er selv en del af den danske model, fordi vi aftaler løn- og arbejdsvilkår gennem en landsdækkende overenskomst, der dækker bredt branchemæssigt. Overenskomst er kernen i den danske model, og vores har samme vægt som andre overenskomster. Arbejdsretten har for længst anerkendt vores overenskomst og understreget, at den har et niveau og indeholder alt, hvad der er sædvanligt for kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked. Vi mener – modsat 3F – at både lønmodtagere og arbejdsgivere skal have frihed til at vælge, hvilke fag- og arbejdsgiverforeninger, de ønsker at være medlem af. Vi ser konkurrencen og mangfoldigheden på arbejdsmarkedet som en klar fordel for begge parter. Den tvang, som 3F benytter, hører ikke hjemme i et moderne samfund som det danske. 3F har travlt med at tage patent på den danske model. Det holder ikke, når man husker, hvordan Østre Landsret allerede i 1984 fastslog, at KA opererer inden for den danske model. Det var dengang, at Arbejdsministeriet med socialdemokraten Svend Auken som minister i begyndelsen af 1980erne havde nægtet at godkende KAs ferieoverenskomst med den begrundelse, at KA ikke var en rigtig arbejdsgiverforening og vores overenskomst ikke var en rigtig overenskomst. Østre Landsret nåede frem til den modsatte konklusion: KA er en del af den danske model. Hvis den danske model skal overleve på sigt, er det nødvendigt at give plads til andre spillere og nye løsninger. Den danske model overlever ikke, hvis den udelukkende skal hvile på Fagbevægelsens Hovedorganisation, der mister medlemmer i stort tal og dermed taber legitimitet. Hvis modellen skal have et folkeligt mandat, nytter det ikke at pege fingre af de hundredtusindvis af danskere, der gerne vil modellen, men som ønsker at gøre tingene på en anden måde og derfor vælger alternative arbejdsmarkedsorganisationer.

Ringkøbing For abonnenter

Gnistens pædagoger er ildglødende rasende på Ringkøbing-Skjern Kommune

Annonce